Βόλος: Υπογράφουν Μωραΐτης και Καραγιάννης

Βόλος: Υπογράφουν Μωραΐτης και Καραγιάννης

Ο Μωραΐτης του Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Βόλος αναμένεται να ολοκληρώσει τις δύο πρώτες του μεταγραφικές κινήσεις φτάνοντας σε συμφωνία με τους Παναγιώτη Μωραΐτη και Κωνσταντίνο Καραγιάννη.

Των Γιώργου Ντυμένου και Δημήτρη Βέργου

Τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ξεκινάει να υλοποιεί ο Βόλος ενόψει της επόμενης σεζόν με τους κυανέρυθρους να φτάνουν σε συμφωνία για τις δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ.

Όπως είχατε διαβάσει, ο 26χρονος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Μωραΐτης, ο οποίος μετράει τη φετινή σεζόν 16 γκολ σε 24 εμφανίσεις στη Super League 2 βρισκόταν ψηλά στη λίστα του Βόλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία και το μόνο που μένει πλέον είναι να πέσουν οι υπογραφές.

Η δεύτερη μεταγραφική προσθήκη θα αφορά τον Κύπριο αριστερό μπακ Κωνσταντίνο Καραγιάννη που αγωνιζόταν στον Ακρίτα Χλόρακα, με τον οποίο τη φετινή σεζόν είχε 32 συμμετοχές. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ βρισκόταν εδώ και καιρό σε επαφές με τον Βόλο και εκτός απροόπτου και αυτός αναμένεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα