ΑΕΚ: Χαμός και στο Αίγιο για το τρόπαιο του πρωταθλήματος (vids)

ΑΕΚ: Χαμός και στο Αίγιο για το τρόπαιο του πρωταθλήματος (vids)

Newsroom
Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Αίγιο

bet365

Οι οπαδοί της ΑΕΚ στο Αίγιο υποδέχτηκαν την άφιξη της κούπας του πρωταθλήματος με τον ύμνο της Ένωσης να παίζει στα μεγάφωνα.

Τα τρόπαια της ΑΕΚ για την κατάκτηση του νταμπλ πηγαίνουν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τους φίλους της Ένωσης να δημιουργούν ατμόσφαιρα όπου κι αν βρίσκονται.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη το τρόπαιο του πρωταθλήματος θα είναι στο Αίγιο, όπου οι φίλοι της Ένωσης έκαναν... χαμό. Συγκεκριμένα ο τρόπαιο του πρωταθλήματος θα φιλοξενηθεί σήμερα Τρίτη 6 Ιουνίου και αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου από την ΑΕ Αιγίου και θα βρίσκεται στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου από τις 6 το απόγευμα της Τρίτης μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης.

Την Πέμπτη 8 Ιουνίου θα βρεθεί στην Αρκαδία, όπου θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της ΑΕΚ Τρίπολης στον μουσειακό χώρο του συλλόγου στο γήπεδο "Αναστάσιος Μουκάκης" στην προσφυγική συνοικία των Φιλικών (17.00-21.00).

Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδος θα παρουσιαστεί στους φίλους της ΑΕΚ στην Άμφισσα την Τετάρτη 7 Ιουνίου σε εκδήλωση που θα διοργανώσει η τοπική Λέσχη Φίλων ΑΕΚ (17.30) στο Δημαρχείο της Άμφισσας στην Πλατεία Κεχαγιά. Η εκδήλωση αυτή θα συνδυαστεί με παράλληλη δράση από τον Σύλλογο Αιμοδοτών "Χάρισε ζωή, γίνε και εσύ δότης μυελού των οστών". Από την ερχόμενη Παρασκευή τα δύο τρόπαια θα βρεθούν σε Αλεξανδρούπολη, Σουφλί και Κομοτηνή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα