Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού «πάτησε» 2 φορές πάνω στην πρόταση των «Ερυθρόλευκων» για να πάρει το πιο μεγάλο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού «πάτησε» 2 φορές πάνω στην πρόταση των «Ερυθρόλευκων» για να πάρει το πιο μεγάλο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Ο Μπακαμπού «πάτησε» 2 φορές πάνω στην πρόταση των «Ερυθρόλευκων» για να πάρει το πιο μεγάλο συμβόλαιο

bet365

Ο Μπακαμπού και ο κάθε... Μπακαμπού είναι επαγγελματίας και κοιτάζει το συμφέρον του, ωστόσο η πλευρά του παίκτη θα μπορούσε να είχε αποσαφηνίσει πολύ πιο νωρίς την κατάσταση. Γράφει ο Δημήτρης Τομαράς.

Ήταν λογικό και επόμενο ο Μπακαμπού - και ο κάθε... Σεντρίκ Μπακαμπού αυτού του κόσμου στη θέση του - να θελήσει να αξιοποιήσει το αγωνιστικό του momentum και να κοιτάξει μετά από μία τέτοια σούπερ σεζόν - σε ατομικό επίπεδο - στον Ολυμπιακό να πάρει το πιο καλό συμβόλαιο. Τι έκανε ο ίδιος ο παίκτης ή η πλευρά που τον εκπροσωπεί;

Βγήκε στην αγορά και... προμόταρε τον διεθνή φορ για να πάρει το πιο καλό συμβόλαιο. Το υψηλότερο δυνατό συμβόλαιο και εν τέλει το πήρε. Ο Ολυμπιακός τουλάχιστον 2 φορές προσπάθησε να δώσει το πιο καλό συμβόλαιο για τα δεδομένα του (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ή και λίγο παραπάνω με τα μπόνους μαζί) και 2 φορές η πλευρά του παίκτη κοίταξε να... πατήσει πάνω σε αυτό για να βρει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Προφανώς και κοίταξε το συμφέρον της και ορθώς έκανε για εκείνη, ωστόσο θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρη και πιο νωρίς σαφής απέναντι στον Ολυμπιακό. Ναι 3.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο είναι ένα τεράστιο ποσό. Θα αναρωτηθεί κανείς: πως να πεις όχι; Από την άλλη ο Γαλλοκονγκολέζος έχοντας περάσει από την Κίνα έδειξε ξανά πως κοιτάζει το πως να παίρνει τα μεγαλύτερα δυνατά συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε όσο περισσότερο γινόταν, τον περίμενε όσο πιο πολύ... άντεχε χρονικά αλλά στο τέλος φάνηκε η τελική διάθεση του παίκτη. Η διάθεσή του να πάρει το σούπερ συμβόλαιο.

Υπάρχει φυσικά και η άλλη ανάγνωση σε επίπεδο προσώπων. Ποιά; Μα του Αραμπί. Και ο Γαλλομαροκινός κάθε χρόνο έχει προτάσεις από αραβικές ομάδες. Ναι είναι πιο μεγάλος σε ηλικία αλλά θα μπορούσε και αυτός να είχε κλείσει εκεί (και μιλάμε επίσης για έναν φορ που παραδοσιακά έχει και είχε και τα προηγούμενα χρόνια μεγάλα συμβόλαια). Ο Μπακαμπού έκανε όμως - όπως φαίνεται - την επιλογή του και κάθε επιλογή είναι σεβαστή.

Ο Αραμπί

Θέλει και βασικό φορ αλλά και... 2ο!

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός ψάχνει πιο έντονα το θέμα του φορ. Δεν θα χρειαστεί μόνο βασικό στράικερ για τη νέα αγωνιστική περίοδο αλλά θα θέλει και... 2ο. Εκτός απροόπτου θα χρειαστεί και 2ο σέντερ φορ πίσω από τον βασικό δηλαδή.

Και αυτό διότι ο Αραμπί με τόσο μεγάλο συμβόλαιο και με δεδομένο ότι δεν θα προορίζεται για βασικός του χρόνου δεν... Υπάρχει ένα μεγάλο δεν σε αυτήν την υπόθεση. Μία υπόθεση βέβαια που χρίζει επίλυσης και με σεβασμό προς τον Ελ Αραμπί που έχει φυσικά τεράστια προσφορά στον Ολυμπιακό.

Όσο για τους άλλους διαθέσιμους φορ; Ο μόνος που θα μπορούσε να μείνει ως 2ος ίσως, ένα μεγάλο ίσως, είναι ο Χασάν. Αλλά και αυτό αυτή τη στιγμή είναι για τα καλά αμφίβολο. Άρα μπορεί να είναι σαν να πρέπει να ξεκινήσει από την... αρχή ο πειραϊκός σύλλογος.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Δημήτρης Τομαράς
Δημήτρης Τομαράς

Ο Δημήτρης Τομαράς είναι γέννημα - θρέμμα Μαρουσιώτης όμως τον... διεκδικούν και άλλες πόλεις. Δημοσιογραφεί εδώ και 20 και πλέον χρόνια και στην οικογένεια του Gazzetta βρίσκεται από την πρώτη ημέρα. Από αυτήν εδώ τη φιλόξενη γωνιά θα συζητάμε κυρίως για Ολυμπιακό αλλά θα καταπιανόμαστε και με αρκετά ακόμα θέματα.