Ολυμπιακός: Οι τέσσερις πιο ισχυρές αγωνιστικές προσωπικότητες που έχει στο ρόστερ του (vids)

Ολυμπιακός: Οι τέσσερις πιο ισχυρές αγωνιστικές προσωπικότητες που έχει στο ρόστερ του (vids)

Ο Ινμπόμ

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του συγκεκριμένους παίκτες που αντέχουν στα... δύσκολα και μπορούν να λειτουργήσουν και ως ηγέτες του.

Ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα αναζητήσει αρκετές μεταγραφές και γενικά θα έχει διαφοροποιήσεις σε σχέση με το ρόστερ του. Παρόλα αυτά στο υπάρχον έμψυχό του δυναμικό έχει περιπτώσεις παικτών που μπορούν να λειτουργήσουν ως ηγέτες.

Κάτω από τα δοκάρια είναι ο Πασχαλάκης. Παίκτης που έχει πάρει τίτλους, είναι διεθνής και που προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στο Λιμάνι. Παρότι δεν είναι πια πιτσιρικάς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αποτελεί μία αγωνιστική εγγύηση και έναν παίκτη πάνω στον οποίο μπορεί να βασιστεί ο Ολυμπιακός.

Μιας και πιάσαμε την άμυνα ως δεξιός μπακ υπάρχει ο Ροντινέι. Ναι υπήρξαν και ματς που δεν ήταν σούπερ αλλά ο Βραζιλιάνος μπακ πρόλαβε να παρουσιάσει δείγματα της αξίας του. Δυνατός, γρήγορος, αποφασιστικός και το σημαντικότερο με συνεισφορά στη δημιουργία και την επίθεση.

Ο Νο3 τέτοιος παίκτης είναι βέβαια ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Μπορεί να παίξει εξάρι, οκτάρι και ακόμα και δεκάρι. Έχει κάνει την προηγούμενη σεζόν την τοπ του χρονιά σε επίπεδο Ευρώπης. Διεθνής με τη χώρα του, έπαιξε και στο Μουντιάλ είναι ένας φοβερά ποιοτικός χαφ.

Η τετράδα - κατά άλλους μπορεί να είναι τριάδα αλλά ο καθένας έχει το δικό του πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπει ένα ρόστερ - των δυνατών αγωνιστικών προσωπικοτήτων του Ολυμπιακού κλείνει με τον Φορτούνη. Ο έμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός - για τον οποίο το προηγούμενο διάστημα έγινε τόση κουβέντα γιατί βρέθηκε εκτός των πλάνων της Εθνικής μας για τους αγώνες με Ιρλανδία και Γαλλία - προσέφερε αισθητά πέρυσι στον Ολυμπιακό και με τη σωστή διαχείριση μπορεί να δώσει και την επόμενη σεζόν αρκετά πράγματα είτε παίζοντας ως δεκάρι είτε ως πλάγιος επιθετικός.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα