ΑΕΚ: «Η ανταπόκριση για τα διαρκείας ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες μας, ο κόσμος θα χρειαστεί υπομονή»

ΑΕΚ: «Η ανταπόκριση για τα διαρκείας ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες μας, ο κόσμος θα χρειαστεί υπομονή»

Newsroom
Opap Arena

bet365

Η ΑΕΚ με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την τρομερή ανταπόκρισή του στα διαρκείας και του ζήτησε να έχει υπομονή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για την ζέση που δείχνουν για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας τους, αφού η ζήτηση που υπάρχει ήδη από την πρώτη μέρα, έχει ξεπεράσει και τις καλύτερες των προσδοκιών που υπήρχαν. Ακόμη, ζήτησε από τον κόσμο να έχει υπομονή, αφού θα υπάρξουν καθυστερήσεις λόγω του χαμού που γίνεται ενώ τόνισε πως όλοι όσοι θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά το εισιτήριο διαρκείας του θα εξυπηρετηθούν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΑΕΚ:

«Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σεζόν 2023-2024. Αν κι έχει περάσει κάτι περισσότερο από μια ώρα από την στιγμή που άνοιξαν η ηλεκτρονική πλατφόρμα και το τηλεφωνικό κέντρο, αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ήδη κατόχους διαρκείας που έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 27/6, για την ανταπόκριση τους... από το πρώτο δεύτερόλεπτο. Ανταπόκριση που ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες για την πρώτη μέρα.

Στο τηλεφωνικό κέντρο γίνεται πραγματικά χαμός και σίγουρα αυτό σημαίνει πως σε αυτό το πρώτο διάστημα σίγουρα θα χρειαστεί και υπομονή. Όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά θα εξυπηρετηθούν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα