ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρο» αμόκ για ένα διαρκείας στην OPAP Arena

ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρο» αμόκ για ένα διαρκείας στην OPAP Arena

OPAP Arena

bet365

Σε ρυθμούς sold out συνεχίζουν να κινούνται οι ανανεώσεις των διαρκείας της ΑΕΚ και ήδη ο αριθμός έχει ξεπεράσει τον αντίστοιχο περσινό στα δύο πρώτα 24ωρα.

Για δεύτερη σερί ημέρα βρίσκεται σε εξέλιξη η ανανέωση των διαρκείας της ΑΕΚ αναφορικά με τους περσινούς κατόχους και αυτό που επικρατεί είναι μια «κιτρινόμαυρη» τρέλα! Από χθες, πρώτη μέρα διάθεσης, τα διαρκείας κινούνταν σε ρυθμούς sold out και το ίδιο συνέβη και κατά τη διάρκεια της Τρίτης.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο αριθμός των διαρκείας που έχει δοθεί μετά από μιάμιση μέρα έχει ξεπεράσει τον αντίστοιχο περσινό στα δύο πρώτα 24ωρα με τη διαδικασία να είναι συνεχώς ανοικτή καθώς ανά πάσα στιγμή μέσω της ηλεκτρονικής διάθεσης μπορούν οι κάτοχοι να ανανεώνουν την παρουσία τους στην OPAP Arena και την επόμενη σεζόν.

Αυτό δεν ήταν εύκολο να συμβεί καθώς παραδοσιακά το δεύτερο 24ωρο παρατηρείται μια ύφεση, ωστόσο η εμπειρία της πρώτης χρονιάς στη Νέα Φιλαδέλφεια και φυσικά η κατάκτηση του νταμπλ έχουν εκτοξεύσει το ενδιαφέρον των φίλων της Ένωσης.

Η διαδικασία διάθεσης των διαρκείας τόσο ηλεκτρονικά, όσο και τηλεφωνικά, πάει πολύ καλύτερα και τα θέματα που προέκυψαν από την πρώτη μέρα ήταν πολύ λιγότερα. Και αποτελούσε σημαντικό ζητούμενο η ομαλή εξέλιξη της πώλησης των καρτών από τη στιγμή που καταργήθηκε φέτος από την ΑΕΚ η επί τόπου αγορά.

Θυμίζουμε πως έως τις 27 Ιουνίου οι περσινοί κάτοχοι θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώνουν το διαρκείας τους για Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως για τους κατόχους διαρκείας των «θέσεων της UEFA» στις θύρες 46, 47 και 48 υπάρχει η πρόβλεψη είτε να ανανεώσουν μέσα σε αυτήν την περίοδο μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις, είτε να αγοράσουν διαρκείας σε άλλες θύρες μεταξύ 30 Ιουνίου και 4 Ιουλίου προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη θέση τους και στα ευρωπαϊκά ματς.

Αναλυτικά οι περίοδοι αγοράς:

12/6 - 27/6
Ανανέωση εισιτηρίου διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.

30/6 - 4/7
Αγορά διαρκείας μόνο για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας για τους περσινούς κατόχους των «θέσεων UEFA» (Θύρες 46,47,48).

7/7 - 21/7
* Ελεύθερη αγορά διαρκείας για πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας.
**Αγορά της θέσης τους και για τους ευρωπαϊκούς αγώνες για όλους όσοι έχουν ανανεώσει έως και τις 4/7.

24/7 - 31/07
Άνοιγμα αγοράς της θέσης τους όλων των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (εξαιρούνται οι φίλαθλοι που έχουν επιλέξει θέσεις που έχουν δεσμευτεί για τις ανάγκες της UEFA).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα