Ο Εμπαγιέ Ντιάν δεν περνάει απαρατήρητος, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τον φορ! (vids)

Ο Εμπαγιέ Ντιάν δεν περνάει απαρατήρητος, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή του ΠΑΟΚ για τον φορ! (vids)

Ο Εμπαγιέ Ντιάν προτάθηκε στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος, Εμπαγιέ Ντιάν, έμεινε ελεύθερος μετά το πετυχημένο πέρασμά του στην Καραγκουμρούκ (25 γκολ, 6 ασίστ), και έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν αποτελεί την πρώτη επιλογή για την «ασπρόμαυρη» επίθεση.

Ο 31χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός, Εμπαγιέ Ντιάν, κυκλοφορεί ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά είναι μια περίπτωση που έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ.

Με 25 γκολ και 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια στην Τουρκία και την Καραγκουμρούκ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος, όμως δεν είναι η πρώτη επιλογή των «ασπρόμαυρων» για τη θέση του βασικού σέντερ φορ.

Οι προτεραιότητες του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι διαφορετικές τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο «Δικέφαλος» έχει στοχεύσει σ’ άλλου τύπου επιθετικό από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με το παράθυρο για τον Ντιάν να παραμένει ανοικτό μόνο στην περίπτωση που η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχωρήσει.

Ο διεθνής με την ομάδα της Σενεγάλης πανύψηλος (1,91μ.) επιθετικός πριν από μια δεκαετία έκανε μεταγραφή στη Γιουβέντους, αλλά δεν φόρεσε ποτέ τα «ασπρόμαυρα», δόθηκε δανεικός σε Αζαξιό, Λιρς Αλ Σαμπάμπ κι Βέστερλο (11 συμμετοχές, 3 γκολ).

Ακολούθησε ένας ακόμη δανεισμός στην ουγγρική Ουίπεστ (16 συμμετοχές, 11 γκολ, 2 ασίστ), προτού «μετακομίσει» στην Κίνα για λογαριασμό της Τάιγκερ FC (45 συμμετοχές, 16, γκολ, 1 ασίστ) και επιστρέψει στην Ευρώπη για ένα κύκλο ομάδων στη γειτονική Τουρκία.

Η Κασίμπασα (36 συμμετοχές, 32 γκολ, 4 ασίστ) ήταν η πρώτη ομάδα του στην Τουρκία, ακολούθησε η Γαλατάσαραϊ από το 2019 έως το 2022 (62 συμμετοχές, 26 γκολ, 4 ασίστ), με ενδιάμεσο δανεισμούς σε Κλαμπ Μπριζ (9 συμμετοχές, 4 γκολ) και στη Γουέστ Μπρομ (16 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ), ενώ τελευταίος σταθμός ήταν από πέρσι το καλοκαίρι στην Καραγκουμρούκ, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 25 γκολ και μοίρασε 6 ασίστ σε 35 παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα