Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της άμυνάς του ο Καμπρέρα

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο για την ενίσχυση της άμυνάς του ο Καμπρέρα

cabrera

bet365

Ο έμπειρος στόπερ εξακολουθεί να είναι σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα των Πειραιωτών και ενώ ο Ολυμπιακός έχει το... παραθυράκι να τον κλείσει ως δανεικό από την Εσπανιόλ.

Ο Καμπρέρα δείχνει να είναι από τις... δυνατές περιπτώσεις για την ενίσχυση της άμυνας του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος Ουρουγουανός διεθνής που είναι στόπερ (η βασική του θέση είναι αυτή του σέντερ μπακ) και αριστερός μπακ ανήκει στην Εσπανιόλ αλλά λόγω του υποβιβασμού της μπορεί να κλείσει χωρίς κόστος σε άλλη ομάδα ως δανεικός. Ο Καμπρέρα έχει ρήτρα στην Εσπανιόλ βάσει της οποίας ο μισθός του θα μειωθεί κατά 50% μετά τον υποβιβασμό της.

Εάν βέβαια η Εσπανιόλ επανέλθει στην Primera τότε θα ξαναπάρει το συμβόλαιο που είχε. Επίσης υπάρχει συμφωνία που επιτρέπει στον παίκτη να φύγει με δανεισμό εάν βρεθεί άλλη ομάδα που να συμφωνήσει να του δώσει το 100% του μισθού του και η Εσπανιόλ δεν μπορεί να... ματσάρει αυτήν την κρούση (αν και υπάρχουν ισπανικές πηγές που αναφέρουν πως εάν ένας σύλλογος καλύψει τον μισθό του θα μπορεί να τον πάρει δανεικό χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι η Εσπανιόλ).

Αυτή η - παραπάνω - εκδοχή μπορεί να ανοίξει για τα καλά τον δρόμο για τον Λεάντρο Καμπρέρα και ενώ ο Ολυμπιακός αναζητά δύο στόπερ για το βασικό του σχήμα για τη νέα σεζόν. Μην ξεχνάμε πως ο Κορδόν επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ισπανία και για το ανοιχτό μέτωπο του προπονητή και για μεταγραφές.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα