ΑΕΚ: Αγωνία στην Ένωση με Πάολο Φερνάντες!

ΑΕΚ: Αγωνία στην Ένωση με Πάολο Φερνάντες!

ΑΕΚ: Αγωνία στην Ένωση με Πάολο Φερνάντες!

bet365

Πρόβλημα στον αχίλλειο για τον 25χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό των νταμπλούχων και αναμονή για το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν ακόμη και κατά τη διάρκεια της ατομικής δουλειάς των ποδοσφαιριστών στο διάστημα των διακοπών τους. Κάτι που επιβεβαιώθηκε δυστυχώς για την ΑΕΚ με την περίπτωση του Πάολο Φερνάντες. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ μας, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Δικέφαλου, ενώ δούλευε εντατικά σε ατομικό επίπεδο σε γυμναστήριο της πατρίδας του όπου βρίσκεται, αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον αχίλλειο...

Εννοείται πως για τον ίδιο τον Πάολο Φερνάντες και σύσσωμη την ΑΕΚ σήμανε συναγερμός από χθες όταν και έγινε γνωστό το συγκεκριμένο πρόβλημα. Τώρα αναμένεται το αποτέλεσμα των εξετάσεων για τον 25χρονο άσο της Ένωσης με τις ευχές φυσικά να είναι να έχει αποφύγει τη χοντρή ζημιά που θα τον αφήσει εκτός από 3 έως 5 μήνες σε τέτοιες περιπτώσεις, εννοείται πως είναι ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος του τραυματισμού και από εκεί εξαρτάται και το διάστημα απουσίας του παίκτη.

Πάντως αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι τότε είναι πολύ πιθανό το σενάριο οι νταμπλούχοι Ελλάδας να προσθέσουν μια ακόμη ανάγκη ενίσχυσης. Ήδη αναζητείται ένας ακραίος μεσοεπιθετικός, ως αντικαταστάτης του Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος αναζητεί τον επαναπατρισμό του όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, άρα στο απευκταίο σενάριο για το πρόβλημα του Πάολο Φερνάντες, η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν ακόμη ακραίο μεσοεπιθετικό.

Το πιθανότερο είναι στη διάρκεια της ημέρας να έχουμε οριστικά νέα για την κατάσταση του Πάολο Φερνάντες και του ζητήματος στον αχίλλειο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα