Αρης: Η πρώτη προπόνηση με φωτό

Αρης: Η πρώτη προπόνηση με φωτό

Newsroom
aris

bet365

Με πολλές απουσίες πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/6) η πρώτη προπόνηση του Άρη στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και με την επιστράτευση παικτών από την Κ19.

Η απουσία επαγγελματία τερματοφύλακα υποχρέωσε τους «κίτρινους» να προχωρήσουν στην επιστράτευση δύο γκολκίπερ από την Κ19 και Κ17 της ομάδας. Κι αυτό διότι ο Χουλιάν Κουέστα ανήκει στη λίστα των δικαιολογημένα απόντων λόγω γάμου ενώ δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία με τον Μάριο Σιαμπάνη για την υπογραφή νέου συμβολαίου. «Η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το πρόγραμμα περιλάμβανε αερόβια αγωνιστικά παιχνίδια). Από τη σημερινή «πρώτη», εκτός από τους διεθνείς Γιάκουμπ Μπράμπετς, Νικολάς Ενκουλού, απουσίαζαν και οι Χουλιάν Κουέστα, Μόζες Οντουμπάτζο, Αντρε Γκρέι (έχουν άδεια, λόγω του γάμου τους), Ματέο Γκαρσία, Λούις Πάλμα. Οι δύο τελευταίοι, που αναμένονται απόψε και αύριο αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη θα περάσουν από τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν προπονήσεις» ανέφερε η ΠΑΕ Άρης.

Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και το πλάνο προετοιμασίας στη Βουλγαρία. «Σε συνέχεια της ενημέρωσης για το πρόγραμμα της προετοιμασίας, μετά τη μετάβαση στο Ισραήλ (21/06-25/06) και τα φιλικά παιχνίδια με την Maccabi Haifa, την 1η Ιουλίου η αποστολή του ΑΡΗ θα αναχωρήσει για το Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Στο αθλητικό κέντρο της γειτονικής χώρας η ομάδα μας θα παραμείνει έως τις 5 Ιουλίου, ενώ στις 2 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την Botev Plovdiv στην έδρα της.

Να σημειωθεί ότι για τις 5 Ιουλίου, πριν από την επιστροφή της αποστολής της ομάδας μας στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού επί βουλγαρικού εδάφους (τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες). Το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους είναι προγραμματισμένο για τις 9 Ιουλίου με αντίπαλο την FC CSKA 1948 στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Το παρών έδωσε και ο Γιώργος Γκουγκουλιάς που ανέλαβε πρόσφατα χρέη team manager, όπως φυσικά και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Μάλιστα στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης, ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης έκανε γνωστή την ύπαρξη τριών προτάσεων για την πώληση ισάριθμων παικτών!
..
..
...
...

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα