ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Φερνάντες και τα δύο πιθανά σενάρια

ΑΕΚ: Ο τραυματισμός του Φερνάντες και τα δύο πιθανά σενάρια

Ο Πάολο Φερνάντες της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ αναμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής από τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες στον αχίλλειο και εφόσον επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο, τότε δύο είναι τα ενδεχόμενα. Είτε παραμονή Άμραμπατ, είτε απόκτηση δύο εξτρέμ.

Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστά τα νέα με τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες στον αχίλλειο επικρατεί μεγάλη ανησυχία καθώς οι εκτιμήσεις από την Ισπανία μιλάνε για το χειρότερο δυνατό σενάριο. Οριστικά πάντως θα γνωρίζουμε μέσα στις επόμενες ώρες, με το που πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός.

Σε περίπτωση πάντως που επιβεβαιωθεί το κακό σενάριο, ο Φερνάντες θα μείνει εκτός για αρκετό διάστημα. Αυτό αναμφισβήτητα θα αποτελέσει πλήγμα καθώς ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός, συμμετέχοντας φέτος και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Ματίας Αλμέιδα, θα ήταν μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στη δεξιά πλευρά πίσω από τον Νίκλας Ελίασον και θα μπορούσε να προσφέρει πολλά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Εφόσον λοιπόν ο Αλμέιδα στερηθεί τις υπηρεσίες του για μεγάλο διάστημα, στην ΑΕΚ θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του, με τα πιθανά σενάρια που θα προκύψουν σε αυτό το ενδεχόμενο να είναι δύο. Είτε παραμονή του Νορντίν Άμραμπατ για ακόμα ένα χρόνο με ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο και τυπικά ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, είτε με απόκτηση όχι ενός, αλλά δύο εξτρέμ.

Στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ εκτός από τον στόπερ, τον Πινέδα ή τον χαφ γενικότερα, και τον φορ, μέσα στις τέσσερις με πέντε μεταγραφές πρώτης γραμμής ήταν και η προσθήκη ενός ακραίου λόγω του ότι ο Γκατσίνοβιτς δεν έχει ουσιαστικά back up αριστερά, ενώ και ο Άμραμπατ είναι προς την έξοδο. Ωστόσο, με τα παραπάνω δεδομένα θα προκύπτει ανάγκη για ενίσχυση και με έναν επιπλέον ακραίο καθώς για δεξιά θα υπάρχει μόνο ο Ελίασον.

Εκτός βέβαια κι αν υπάρξει ανατροπή με τον Άμραμπατ. Ο 36χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στην ολλανδική τηλεόραση είχε εκφράσει την πρόθεσή του να επιστρέψει στην Eredivisie μετά από 12,5 χρόνια τονίζοντας ότι βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με συλλόγους. Εφόσον όμως αλλάξουν τα δεδομένα με τον Άμραμπατ (ο οποίος και πέρυσι την τελευταία στιγμή ενώ ήταν στην πόρτα της εξόδου συνέχισε στην ΑΕΚ) και παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο, τότε η ΑΕΚ θα κινηθεί για έναν εξτρέμ, όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα