Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η παραμονή του Ντε Χέα κρίνει αν θα κινηθεί για Ονάνα ή Φερμπρούγκεν

Αντρέ Ονάνα

bet365

Η ανανέωση του συμβολαίου του Ντε Χέα θα οδηγήσει στην τελική επιλογή της Γιουνάιτεντ για το αν θα κινηθεί για τον Ονάνα ή τον Φερμπρούγκεν.

Σύμφωνα με το «Athletic», η παραμονή του Νταβίντ Ντε Χέα στην ομάδα υπό νέα δεδομένα θα οδηγήσει τον προπονητή της ομάδας, Έρικ Τεν Χαγκ στην τελική απόφαση για το τι είδους τερματοφύλακα θα θελήσει να αποκτήσει το αγγλικό κλαμπ.

Μετά την Τσέλσι, στο παιχνίδι για την απόκτηση του Αντρέ Ονάνα φαίνεται να μπαίνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει μείνει χωρίς βασικό τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Νταβίντ Ντε Χέα.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας θα ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα συμφωνούσαν σ' αυτό μόνο αν εκείνος δεχόταν μία τεράστια μείωση των αποδοχών του και δεχόταν να μην μείνει ως ξεκάθαρα βασικός. Η ομάδα του Μάντσεστερ, λοιπόν, έχει αποφασίσει, αν ισχύσει το προηγούμενο σενάριο, να κινηθεί για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα και ο Αντρέ Ονάνα φαίνεται να είναι μία από τις επιλογές που σκέφτεται.

Ο 27χρονος Καμερουνέζος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Ίντερ, έκανε μία εξαιρετική σεζόν φέτος φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League με τους «νεραντζούρι» και αυτό τον έχει κάνει περιζήτητο, κάνοντας φυσικά και «αλμυρότερη» την τιμή του, με τις απαιτήσεις της ομάδας του Μιλάνου αγγίζουν αυτή τη στιγμή τα 70 εκατ. ευρώ.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέφτονται και το σενάριο, αν συμφωνήσει και παραμείνει ο Ντε Χέα, να κινηθούν για έναν πιο νεαρό τερματοφύλακα, όμως ο Μπαρτ Φερμπρούγκεν της Άντερλεχτ, τον οποίο θέλουν και οι Μπέρνλι και Μπράιτον. Όλα αυτά στην λογική πως η Νότιγχαμ Φόρεστ θα κινηθεί για να κρατήσει τον Ντιν Χέντερσον, που αγωνίστηκε εκεί φέτος ως δανεικός από τους «κόκκινους διαβόλους» και τα πήγε εξαιρετικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα