ΑΕΚ: Εγχειρίστηκε ο Φερνάντες, ξεκινά ο μακρύς δρόμος της αποθεραπείας του

ΑΕΚ: Εγχειρίστηκε ο Φερνάντες, ξεκινά ο μακρύς δρόμος της αποθεραπείας του

Newsroom
fernadez

bet365

Ο Πάολο Φερνάντες υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά την ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα που υπέστη, η οποία κράτησε περίπου δύο ώρες.

Την πόρτα του χειρουργείου στη Βαρκελώνη πέρασε σήμερα (16/6) ο σούπερ άτυχος Πάολο Φερνάντες, καθώς ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ υπέστη ολική ρήξη αχίλλειου τένοντα, ενώ δούλευε ατομικά με τον προσωπικό του γυμναστή.

Η επέμβαση που υποβλήθηκε διάρκεσε περίπου δύο ώρες και εξελίχθηκε μια χαρά, ενώ ο Χάρης Λάλος, γιατρός της Ενωσης, επικοινώνησε τόσο με τον Ισπανό ομόλογό του που την ανέλαβε, όσο και με τον ποδοσφαιριστή. Οι γιατροί έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της επέμβασης, ενώ συμφώνησαν πως ήταν μια δύσκολη περίπτωση που απαιτούσε άμεσα χειρουργική επέμβαση.

*Ο τραυματισμός του Φερνάντες και τα δύο πιθανά σενάρια

Πλέον για τον 25χρονο ξεκινάει ο μακρύς δρόμος της αποκατάστασης, όπου τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα παραμείνει στην ισπανική πόλη.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα