ΠΑΟΚ: Νταλμπέρτ για το αριστερό άκρο της άμυνας

Ο Νταλμπέρτ στα ραντάρ του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Νταλμπέρτ για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Βραζιλιάνο να μένει ελεύθερος από την Ίντερ. Τι ισχύει με Μπαμπά Ραχμάν.

Η θέση του αριστερού οπισθοφύλακα είναι μία από αυτές που ψάχνει ενίσχυση ο ΠΑΟΚ στο θερινό μεταγραφικό παζάρι και σε πρώτο πλάνο βρίσκεται ο Νταλμπέρτ.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μπακ που ανήκει στην Ίντερ είναι η μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του Δικεφάλου Βορρά για το αριστερό άκρο της άμυνας, όντας προσεχώς ελεύθερος αφού το συμβόλαιό του στους «νερατζούρι» αναμένεται να εκπνεύσει στο τέλος του μήνα.

Η άλλη περίπτωση ακούει στο γνώριμο όνομα, Αμπντούλ Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος έχει περάσει για ένα εξάμηνο από τον ΠΑΟΚ, στο δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21 αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με απολογισμό 17 συμμετοχών (1 γκολ, 1 ασίστ) και ενός Κυπέλλου Ελλάδας.

Το θέμα με τον 28χρονο, Μπάμπα Ράχμαν είναι να μείνει ελεύθερος από την Τσέλσι. Ο Γκανέζος δεν υπολογίζεται από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αλλά ακόμα δεν έχει λύσει το συμβόλαιο του με τους «μπλε» του Λονδίνου.

Το Who is Who του Νταλμπέρτ

Όσο για τον Νταλμπέρτ, υψηλόσωμος (1,81 μ.), έμπειρος, με θητεία σε Βραζιλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία, ο Νταλμπέρτ Ενρίκε Τσάγκας Εστεβάο, όπως είναι το πλήρες όνομά του, έκανε το «μπαμ» με τη Νις, από την οποία πήρε μεταγραφή για την Ίντερ το 2017 αντί 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Στους Μιλανέζους δεν κατάφερε να εδραιωθεί, μετρώντας μόλις 26 συμμετοχές την τελευταία εξαετία και έφυγε τρεις φορές δανεικός, σε Φιορεντίνα, Ρεν και εσχάτως στην Κάλιαρι τη σεζόν 2021/22, μετρώντας 31 συμμετοχές με δύο ασίστ.

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στον χιαστό στην αρχή της χρονιάς, ενώ στο β' μισό έφτασε μάλιστα κοντά στο να κλείσει στη Σάντος.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα