Νικολάε Κονσταντίν: Ένας φίλος απ’ τα παλιά για τον ΠΑΟΚ και το team Λουτσέσκου

Νικολάε Κονσταντίν: Ένας φίλος απ’ τα παλιά για τον ΠΑΟΚ και το team Λουτσέσκου

Νικολάε Κονσταντίν: Ένας φίλος απ’ τα παλιά για τον ΠΑΟΚ και το team Λουτσέσκου

bet365

Η στενή σχέση φιλίας που ενώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Νικολάε Κονσταντίν, που θα αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Μπάτσι στο προπονητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Οι αλλαγές στο προπονητικό τιμ του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι, αναμένεται να είναι άμεσες, με στόχο το staff να είναι συμπληρωμένο σε κάθε κομμάτι του με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την πρώτη προπόνηση της ομάδας την ερχόμενη Πέμπτη (22/6).

Οι «ασπρόμαυροι», σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρει τον αντικαταστάτη του Κριστιάνο Μπάτσι. Πρόκειται για τον 49χρονο Ρουμάνο τεχνικό, Νικολάε Κονσταντίν, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο ήταν πρώτος προπονητής της Πετρολούλ, καθοδηγώντας την σε 60 συνολικά παιχνίδια.

Λουτσέσκου και Κονσταντίν γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς έχουν συνεργαστεί τόσο στους πάγκους, όσο και σε δύο διαφορετικές ομάδες του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είχαν συνυπάρξει για τρεις μήνες το 2014 στο προπονητικό επιτελείο της Πετρολούλ, ενώ ο Λουτσέσκου είχε παίκτη τον Κονσταντίν σε Ραπίντ Βουκουρεστίου και Μπρασόφ.

«Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει τεράστια επιρροή στην προπονητική μου καριέρα, θα έλεγα ότι λίγο πολύ είναι η βασική αιτία που ασχολήθηκα. Έχω κρατήσει επαφές μαζί του και επικοινωνούμε πολύ τακτικά μέσω μηνυμάτων, έχουμε μια πολύ καλή σχέση», έχει πει ο Νικολάε Κονσταντίνγια τον συμπατριώτη του προπονητή του ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα