Παναθηναϊκός: «Καυτή» εβδομάδα με στόπερ, Μπερνάρντ, κλήρωση και φανέλα!

Παναθηναϊκός: «Καυτή» εβδομάδα με στόπερ, Μπερνάρντ, κλήρωση και φανέλα!

Ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού ο Τζούρισιτς

bet365

Μία πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα ξημέρωσε στον Παναθηναϊκό που αναμένεται να κλείσει κεντρικό αμυντικό, να μάθει αντίπαλο στο Champions League, να παρουσιάσει την νέα του φανέλα και να υποδεχθεί τον Μπερνάρντ μετά την... ανταρσία.

Η προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με την μεταγραφή του Φίλιπ Τζούρισιτς, η οποία για να ολοκληρωθεί και τυπικά απομένει η αποδέσμευση του Σέρβου μέσου από την Σαμπντόρια και από σήμερα, Δευτέρα, ξεκινά μια εβδομάδα με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το Τριφύλλι.

Οι ''πράσινοι'' τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρώσουν την προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού, έχοντας πατήσει... γκάζι τις τελευταίες ώρες.

Στο κέντρο της άμυνας υπάρχουν μόνο οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Μπαρτ Σένκεφελντ, η ομάδα αναχωρεί την Κυριακή(25/6) για την Αυστρία και το ζήτημα πλέον δεν έχει να κάνει μόνο με την ποιοτική αναβάθμιση αλλά και με την ποσότητα.

Προετοιμασία με δύο κεντρικούς αμυντικούς δεν μπορεί να γίνει, οπότε είναι δεδομένο πως άμεσα ο Παναθηναϊκός θα κάνει και εκεί την κίνησή του, δουλεύοντας παράλληλα και την μεταγραφή ενός κεντρικού μέσου που θα καλύψει το κενό του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Από κει και πέρα, μέσα στο επόμενο 48ώρο αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα ο Μπερνάρντ μετά την... ανταρσία και την καθυστερημένη έλευσή του για την ενσωμάτωσή στην προετοιμασία της ομάδας. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ ήταν αδικαιολογήτως απών, έχει κληθεί σε απολογία και αναμένεται να τιμωρηθεί με βαρύτατο πρόστιμο.

Κλήρωση και φανέλα

Παράλληλα, την Τετάρτη (21/6) έρχεται μια ημέρα με διπλό ενδιαφέρον για τον σύλλογο.

Το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός θα μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ντνίπρο και Γκενκ είναι οι υποψήφιες ομάδες, με τους ''πράσινους'' να περιμένουν ένα... δώρο από την κληρωτίδα για να πέσουν στην πιο βατή από τις δύο, που είναι σαφέστατα η εκπρόσωπος της Ουκρανίας που λόγω του πολέμου αναγκάζεται να παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια σε ουδέτερο γήπεδο (Σλοβακία).

Η Τετάρτη θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση της νέας φανέλας που θα έχει την υπογραφή της Αdidas για πρώτη φορά μετά το 2015 ενώ δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της εβδομάδας να ξεκινήσει και η καμπάνια για τα νέα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023/2024.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα