ΑΕΚ, Πρόεδρος Θέλτα: «Έχουμε προτάσεις για τον Πινέδα»

ΑΕΚ, Πρόεδρος Θέλτα: «Έχουμε προτάσεις για τον Πινέδα»

Newsroom
Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου, ότι ο σύλλογος έχει λάβει προτάσεις για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα (19/6) ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, σχολιάζοντας όλα όσα αφορούν τη νέα «ημέρα» του συλλόγου του Βίγο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας της ισπανικής ομάδας κατέστησε σαφές πως: «έχουμε λάβει προτάσεις για κάποιους παίκτες. Άλλες μελετώνται κι άλλες τις απορρίψαμε. Η αγορά φέτος δεν θα είναι τόσο στάσιμη όσο οι δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδοι. Σταθερά έχουμε δύο ή τρεις προτάσεις για τον Ρούμπεν Μπλάνκο και τον Ορμπελίν Πινέδα».

Ο Μουρίνιο δεν ανέφερε συγκεκριμένα ονόματα ομάδων που έχουν κάνει πρόταση για τον Μεξικανό, όμως η ΑΕΚ έχει σίγουρη κάνει την κίνησή της.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο μεγαλομέτοχος της Θέλτα παρουσιάστηκε ανοιχτός στην πιθανότητα πώλησής του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα