«Από την ΑΕΚ η μια πρόταση για Πινέδα, αναμένεται η απόφαση του νέου τεχνικού της Θέλτα»

«Από την ΑΕΚ η μια πρόταση για Πινέδα, αναμένεται η απόφαση του νέου τεχνικού της Θέλτα»

Ο Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ

bet365

Μεξικανός ρεπόρτερ τονίζει πως μία από τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον Ορμπελίν Πινέδα στη Θέλτα είναι από την ΑΕΚ και πως ο νέος προπονητής των Γαλιθιάνων θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο σε συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο πως ένας από τους παίκτες για τους οποίους έχουν φτάσει προτάσεις είναι ο Ορμπελίν Πινέδα.

Μεξικανός ρεπόρτερ έγραψε στο twitter ότι μία από τις προτάσεις για τον Πινέδα είναι από την ΑΕΚ, κάτι άλλωστε που δεν εκπλήσσει από τη στιγμή που τις τελευταίες εβδομάδες όπως έχετε διαβάσει έχει ανοίξει ουσιαστικά η υπόθεση του 27χρονου Μεξικανού χαφ για την ΑΕΚ με επαφές μεταξύ των κιτρινόμαυρων και της Θέλτα.

Όπως προσθέτει ο Μεξικανός ρεπόρτερ, οι προτάσεις είναι υπό εξέταση μέχρι να γίνει γνωστό το αν ο νέος προπονητής που θα αναλάβει τη Θέλτα θα υπολογίζει η όχι τον Πινέδα στα πλάνα του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα