Άρης: Συμφωνία με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη

Άρης: Συμφωνία με τον Λευτέρη Χουτεσιώτη

Ο Χουτεσιώτης

bet365

Ο Άρης συμφώνησε με τον 29χρονο τερματοφύλακα Λευτέρη Χουτεσιώτη ο οποίος αναμένεται μάλιστα στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Οι συζητήσεις του Άρη με τον Μάριο Σιαμπάνη για την υπογραφή νέου συμβολαίου «σκόνταψαν» στις αγωνιστικές εγγυήσεις που ζητούσε ο 24χρονος τερματοφύλακας και υπό αυτές τις συνθήκες οι «κίτρινοι» αποτάθηκαν στην περίπτωση του Λευτέρη Χουτεσιώτη. Η συμφωνία με τον 29χρονο γκολκίπερ είναι δεδομένη και μάλιστα αύριο (20/6) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας προέρχεται από μια διετία στον Ιωνικό και μάλιστα πέρυσι ήταν ο ένας εκ των δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο σύνολο των παιχνιδιών της ομάδας του ενώ συνολικά στην ομάδα της Νίκαιας έπαιξε σε 65 αγώνες. Είχε προηγηθεί η συνεργασία με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου έπαιξε σε 40 αγώνες. Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη γνωρίζοντας ότι ο ρόλος του θα είναι να… δίνει ανάσες στον Χουλιάν Κουέστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα