Αρης: Ματαρίτα τριετίας

Αρης: Ματαρίτα τριετίας

Newsroom
...

bet365

Ο Αρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρόλαντ Ματαρίτα που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης και επίσημα έγινε σήμερα (20/6) ο Ρόλαντ Ματαρίτα, καθώς ο μπακ από την Κόστα Ρίκα που βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για λογαριασμό του Αρη, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους» που ανακοίνωσαν την απόκτησή του.

*Ρόναλντ Ματαρίτα: Ένας γνήσιος full back που ψάχνει μια καινούργια αρχή

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Ronald Alberto Matarrita Ulate, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1994 στο Σαν Ραμόν της Κόστα Ρίκα και έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο στην LD Alajuelense.

Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις στη χώρα του, η New York City του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στις Η.Π.Α. τον Ιανουάριο του 2016.

Η παρουσία του εκεί ήταν σημαντική και μετά από 121 παιχνίδια (4 γκολ, 9 ασίστ) στη Νέα Υόρκη, η FC Cincinnati τον αγόρασε τον Ιανουάριο του 2021.
Δύο χρόνια αργότερα ο κύκλος του 28χρονου διεθνή αμυντικού στην Αμερική έκλεισε, με την SK Dnipro-1 να τον φέρνει για πρώτη φορά στην Ευρώπη τον περασμένο Γενάρη.

Ο Ronald Matarrita έχει αγωνιστεί ως διεθνής με όλα τα αναπτυξιακά τμήματα της εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα, ενώ αποτελεί εδώ και χρόνια σημαντικό μέλος της εθνικής ανδρών (54 συμμετοχές, 3 γκολ).

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα