«Ολυμπιακός και Μπέτις ηγούνται της κούρσας για την απόκτηση του Νταρντέρ» (vid)

«Ολυμπιακός και Μπέτις ηγούνται της κούρσας για την απόκτηση του Νταρντέρ» (vid)

DARDER

bet365

Στην Ισπανία ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός έχει μπει «δυνατά» στο κόλπο για να πάρει τον Σέρτζι Νταρντέρ της Εσπανιόλ, τον οποίο είχε παίκτη ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στους Καταλανούς.

Στο «κόλπο» για την απόκτηση του Σέρτζι Νταρντέρ βάζουν ορισμένα ισπανικά ΜΜΕ τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για τον 30χρονο κεντρικό χαφ της Εσπανιόλ, ο οποίος αγωνίζεται από το 2018 στους Καταλανούς και πέρσι είχε με τη φανέλα τους 41 εμφανίσεις, επτά γκολ και τέσσερις ασίστ.

Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Μάλαγα, Λιόν και συνολικά 243 συμμετοχές στην Primera Division, η ιστοσελίδα «futboldesdemallorca» μετέδωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» και η Μπέτις «ηγούνται της κούρσας για την απόκτησή του. Εκείνος προτιμά την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά ακόμη οι 'ροχιμπλάνκος' δεν έχουν κάνει πρόταση για χάρη του». Ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα της Βιγιαρεάλ, αλλά και της Μπαρτσελόνα. Βέβαια, η ομάδα του δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να τον παραχωρήσει στους Μπλαουγκράνα.

Η Εσπανιόλ υποβιβάστηκε, με αποτέλεσμα η ρήτρα του Νταρντέρ να πέσει από τα 30 εκατ. ευρώ (!) στα 10 εκατ., αλλά μόνο μέχρι τα τέλη Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί, πως ο 29χρονος μέσος έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Πεπ Μπιέλ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα