ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Οζντόεφ από την Καραγκιουμρούκ (vid)

ΠΑΟΚ: Κλείνει τον Οζντόεφ από την Καραγκιουμρούκ (vid)

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Μαγκομέντ Οζντόεφ

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαγκομέντ Οζντόεφ από την Καραγκιουμρούκ, ενώ προχωράει την υπόθεση του Βιρτζίλ Μισιτζάν.

Μία ανάσα από την οριστικοποίηση της πρώτη του μεταγραφής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αφού οδεύει στο κλείσιμο της συμφωνίας για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ από την Καραγκιουμρούκ.

Ο 30χρονος Ρώσος κεντρικός μέσος πήγε στην τουρκική ομάδα το καλοκαίρι του 2022 και υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, κάτι που σημαίνει πως δεσμεύεται με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αυτή τη στιγμή που προσπαθεί να ρυθμίσει ο «δικέφαλος του βορρά» είναι μία φόρμουλα για να εξασφαλίσει την «ελευθέρας» του ο Οζντόεφ, ώστε υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής την σεζόν που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 34 συμμετοχές σκοράροντας πέντε γκολ και εξί ασίστ σε 2.786 αγωνιστικά λεπτά.

ΠΑΟΚ: Οι άλλες δύο περιπτώσεις που επιθυμεί να τελειώσει

Από κει και πέρα, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει κλειδώσει τους στόχους της τόσο για την θέση των εξτρέμ όσο κι εκείνη του αριστερού μπακ. Για την πρώτη περίπτωση ο «εκλεκτός» του Ρουμάνου τεχνικού είναι ο Βίρτζιλ Μισιντζάν ενώ για την δεύτερη ο γνώριμός του από την πρότερη θητεία του στην ομάδα Μπαμπά Ραχμάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα