ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικά με Αντβέρπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Έκλεισε φιλικά με Αντβέρπ και Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
Ο Αλμέιδα και οι παίκτες της ΑΕΚ

bet365

Τα δύο από τα τρία φιλικά τεστ που θα δώσει η ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία θα είναι απέναντι στην Αντβέρπ και στη Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η ΑΕΚ για την έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας καθώς την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου οι κιτρινόμαυροι θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία και το Μπουργκ-Χαάμστεντε, όπου ως τις 14 Ιουλίου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο.

Στις Κάτω Χώρες στο διάστημα των 17 ημερών που θα βρεθεί εκεί, η ΑΕΚ θα δώσει τρία φιλικά τεστ. Τα δύο από αυτά έγιναν γνωστά, με την Ένωση να αντιμετωπίζει στις 8 Ιουλίου την Αντβέρπ και στις 13 Ιουλίου τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Δύο δυνατές φιλικές αναμετρήσεις με ομάδες που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα στις χώρες τους, όπως η ΑΕΚ.

Το πρώτο φιλικό ακόμα δεν έχει γίνει κλειδώσει. Πιθανότατα να διεξαχθεί στις 3 Ιουλίου με αντίπαλο που ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός. Όλα θα οριστικοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες, όπως και οι ώρες των φιλικών παιχνιδιών και συνολικά το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα