Ολυμπιακός: Νέα σενάρια για Ντελόρ

Ολυμπιακός: Νέα σενάρια για Ντελόρ

Νέα σενάρια για Ντελόρ και Ολυμπιακό

bet365

Τα σενάρια για τον Ολυμπιακό και τον Άντι Ντελόρ συνεχίζονται και οι Αλγερινοί αναφέρουν πως ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει πιάσει ήδη δουλειά για τους «ερυθρολεύκους» και ο Ολυμπιακός κοιτάζει προς όλες τις κατευθύνσεις για να βρει τους ιδανικούς παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Στη λίστα των Πειραιωτών φέρεται να βρίσκεται και ο Αντι Ντελόρ, όπως άλλωστε αποκαλύπτουν γαλλικά και αλγερινά ΜΜΕ. Μετά την «Εquipe» και οι συμπατριώτες του Αλγερινού επιθετικού τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» επιθυμούν την απόκτησή του και είναι σε επαφές με την πλευρά του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του, μιας και η Μονπελιέ θέλει να τον κάνει ξανά δικό της.

Ο 31χρονος φορ έχει συμβόλαιο με τη Ναντ μέχρι το 2025, ωστόσο οι σχέσεις του με τον σύλλογο δεν είναι ιδανικές και ο ίδιος θα ήθελε να δοκιμάσει αλλού την καριέρα του. Υπάρχουν και ομάδες από τη Μέση Ανατολή που τον θέλουν, ωστόσο προτεραιότητα του Ντελόρ είναι η Ευρώπη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα