Δύο ακόμα αποχωρήσεις στον Ατρόμητο

Δύο ακόμα αποχωρήσεις στον Ατρόμητο

Ο Κλωναρίδης

bet365

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τη αποχώρηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους.

Την αποχώρηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους ανακοίνωσε ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Κώστα Κωτσόπουλο.

Προηγήθηκαν οι αποχωρήσεις των Λαουρέντιου Μπρανέσκου, Ντάνι Σουάρεθ, Γιάννη Οικονομίδη και Βίνταρ Κιάρτανσον, των δανεικών Ντορίν Ροτάριου και Αγκιμπού Καμαρά, ενώ ακολούθησαν και οι Δημήτρης Χατζηισαϊας και Ανδρέας Γιαννιώτης.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Βίκτορα Κλωναρίδη και Κωνσταντίνο Κωτσόπουλο.

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης εντάχθηκε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2021 και στο διάστημα της παρουσίας του είχε 46 εμφανίσεις και τέσσερα γκολ.

 

Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος αποκτήθηκε τον Ιανουάριου του 2018 από την ομάδα της Νάουσας και πραγματοποίησε συνολικά 71 συμμετοχές, έχοντας 11 γκολ.

Ο Ατρόμητος τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα