«Η μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ θα μπορούσε να κλείσει στα 6 με 7,5 εκατ. ευρώ»

«Η μεταγραφή του Πινέδα στην ΑΕΚ θα μπορούσε να κλείσει στα 6 με 7,5 εκατ. ευρώ»

Πινέδα

bet365

Και στην Ισπανία επιβεβαιώνουν αυτό που διαβάσατε από το πρωί. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ προχωράει για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα, ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για πρόταση άνω των 6 εκατ. ευρώ.

Από το Μεξικό αποκάλυψαν ότι η ΑΕΚ είναι κοντά στην απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα καθώς οι επαφές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Όπως διαβάσατε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, ακόμη δεν υπάρχει οριστικό deal, αλλά οι επαφές έχουν κορυφωθεί με την ΑΕΚ να επιδιώκει να αποκτήσει το 100% των δικαιωμάτων του 27χρονου Μεξικανού χαφ.

Οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται πλέον και από την Ισπανία με τον λογαριασμό Celta Noticias στο twitter να κάνει εκτίμηση για τα ποσά που θα απαιτηθούν, τονίζοντας ότι η μεταγραφή θα μπορούσε να κλείσει σε μια τιμή μεταξύ 6 και 7,5 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα