ΑΕΚ: Στις 30 Ιουνίου θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι διεθνείς

ΑΕΚ: Στις 30 Ιουνίου θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι διεθνείς

Newsroom
Ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ

bet365

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία χωρίς τους διεθνείς της παίκτες, που πήραν μερικές ημέρες επιπλέον άδεια.


Αντίστροφα μετρά για την ΑΕΚ η έναρξη της καλοκαιρινής της προετοιμασίας, καθώς οι παίκτες έχει προγραμματιστεί να ενσωματωθούν στις 26 του μηνός στα Σπάτα για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ την επόμενη ημέρα η αποστολή της Ενωσης θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πάντως στις πρώτες εκεί προπονήσεις θα απουσιάζουν οι διεθνείς, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα έδωσε έξτρα άδεια στους Γιώργο Αθανασιάδη, Ντομαγκόι Βίντα, Λάζαρο Ρότα, Εχσάν Χατζισαφί, Νταμιάν Σιμάνσκι, Πέτρο Μάνταλο και Στίβεν Τσούμπερ που είχαν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα και θα ενσωματωθούν στην αποστολή στις 30 Ιουνίου.

Στο αρχικό διάστημα απών θα είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής του Τρίνινταντ και Τομπάγκο για το Gold Cup 2023.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα