ΑΕΚ: Στην αναμονή της απάντησης του εκλεκτού στόπερ!

ΑΕΚ: Στην αναμονή της απάντησης του εκλεκτού στόπερ!

Η ΑΕΚ περιμένει απάντηση για τη θέση του στόπερ

bet365

Πλην Πινέδα τρέχει και η υπόθεση του κεντρικού αμυντικού, του οποίου η απάντηση στην προσφορά των νταμπλούχων αναμένεται έως τις αρχές της εβδομάδας που έρχεται...

Η επιστροφή του Ματίας Αλμέιδα, για την οποία ενημερωθήκατε από το gazzetta, προκάλεσε όπως αναμενόταν και αρκετές εξελίξεις -τελικές και όχι μόνο- στις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ. Διότι μπορεί να είχαν προχωρήσει σε επίπεδο επαφών και προτάσεων από τον Παναγιώτη Κονέ (και τον Κουχάρσκι), όπως έπρεπε να 'χει συμβεί, αλλά είναι γνωστό από το περασμένο καλοκαίρι και κάθε μεταγραφική υπόθεση, ότι ο Πελάδο θέλει να 'χει συμμετοχή και ιδία άποψη για τον ποδοσφαιριστή που έχει αποφασιστεί να γίνει προσπάθεια για να αποκτηθεί.

Για τον λόγο αυτό ήταν απαραίτητη και η επιστροφή του Αργεντινού τεχνικού στην Αθήνα προκειμένου να τρέξουν συγκεκριμένες υποθέσεις και να κάνει κάποια ραντεβού (εκτός των λεπτομερειών που αφορούν το βασικό στάδιο προετοιμασίας). Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ μας, ο Αλμέιδα είχε επαφή και συζήτηση με τον εκλεκτό της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας τις προηγούμενες μέρες, όπως επαναλαμβάνουμε συνέβαινε και πέρυσι (αλλά και ήδη φέτος με τον Πήλιο ο οποίος πείστηκε από τον Αργεντινό τεχνικό να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα αντί της ερυθρόλευκης) με κάθε μεταγραφικό στόχο των νταμπλούχων.

Στο στρατόπεδο των πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας και σχετικά με τη υπόθεση του εκλεκτού για τα στόπερ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι αναμένεται η απάντησή του στην πρόταση που έχει ήδη στα χέρια του, στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται. Από Δευτέρα και έως Τετάρτη ο κεντρικός αμυντικός που 'χουν ξεχωρίσει και επιλέξει στην ΑΕΚ (και το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας) θα έχει απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά στην προσφορά των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να γνωρίζουν και στην ομάδα αν θα πρέπει να τρέξουν άλλη υπόθεση που δεδομένα είναι stand by τούτη την περίοδο.

Επαναλαμβάνουμε ότι το όνομα του εκλεκτού για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ δεν έχει ακόμη γραφτεί και δεν αφορά περιπτώσεις όπως ο Μεξικανός Αραούχο που έχει προταθεί και δεν έχει ακόμη απασχολήσει στη ουσία τους νταμπλούχους, αλλά και ο Μάε της Φερεντσβάρος. Υπάρχουν μια – δυο περιπτώσεις επίσης που είναι πιο προχωρημένες και δεν έχουμε διαβάσει τις οποίες (απόλυτα σωστά) δουλεύουν παράλληλα τα στελέχη που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό και εννοείται με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα