Ζινκερνάγκελ: «Είμαι ανοικτός να επιστρέψω στη Σταντάρ»

Ζινκερνάγκελ: «Είμαι ανοικτός να επιστρέψω στη Σταντάρ»

Newsroom
Ζίνκερναγκελ

bet365

Ο Φιλίπ Ζινκερνάγκελ μίλησε για το μέλλον του και αν θα συνεχίσει στη Σταντάρ Λιέγης και άφησε όλα τα ενδεχόμενα πιθανά.

Ανοικτό είναι το μέλλον του Φιλίπ Ζινκερνάγκελ που επέστρεψε στον Ολυμπιακό ύστερα από μία πολύ καλή σεζόν ως δανεικός στην Σταντάρ. Η ομάδα της Λιέγης θέλει να τον κρατήσει, στην Τουρκία αναφέρουν καθημερινά πως η Τραμπζονσπόρ επιθυμεί να τον αποκτήσει, όμως τον... λόγο έχουν και οι «ερυθρόλευκοι» που ανήκει.

Ο Δανός πάντως μέσω τοποθέτησής του σε βελγικά media δεν έκρυψε πως προτιμά τη Σταντάρ. «Μπορεί να είναι ακόμα μία επιλογή για εμένα. Το έχω πει στο club ότι αγαπώ την ομάδα, λάτρεψα τους οπαδούς και το να παίζω γι’ αυτούς είναι κάτι πολύ δυνατό. Ανήκω, όμως στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να δούμε αν οικονομικά είναι εφικτό να μείνω στην ομάδα. Εγώ πάντως είμαι ανοιχτός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα