«Πετάει» για Αυστρία ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας στόπερ και χαφ

«Πετάει» για Αυστρία ο Παναθηναϊκός, περιμένοντας στόπερ και χαφ

Ζέκα και Γιοβάνοβιτς

bet365

Το απόγευμα της Κυριακής(25/6) ο Παναθηναϊκός αναχωρεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία, δουλεύοντας παράλληλα περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και κεντρικού μέσου. Τα πέντε φιλικά.

Μετά από ένα δεκαήμερο προπονήσεων επί ελληνικού εδάφους, όπου δούλεψε στη φυσική κατάσταση, ο Παναθηναϊκός αναχωρεί το απόγευμα της Κυριακής(25/6) για την Αυστρία, εκεί όπου μέχρι τις 10 Ιουλίου ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ''χτίσει'' τον Παναθηναϊκό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μία αγωνιστική περίοδος που έχει ξεκάθαρους στόχους. Την επιστροφή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης(όσο ψηλότερα, τόσο το καλύτερο) και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τα καλοκαιρινά παιχνίδια να κρίνουν το πρώτο σημαντικό ζητούμενο για τους ''πράσινους'', αρχής γενομένης με τις αναμετρήσεις κόντρα στην Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Τα κενά και οι μεταγραφές

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός θα πατήσει αρχικά επί αυστριακού εδάφους έχοντας ένα μεγάλο κενό στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου οι μοναδικές επιλογές είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, με παιδιά από την δεύτερη ομάδα και την Κ19 να συμπληρώνουν την αποστολή για να βγαίνουν σωστά οι προπονήσεις.

Ο σύλλογος βρίσκεται σε διαδικασία ολοκλήρωσης τουλάχιστον μίας μεταγραφής στόπερ μέσα στις επόμενες ημέρες, ωστόσο, όσο παιρνούν οι μέρες και δεν ενσωματώνεται στην αποστολή ο νέος κεντρικός αμυντικός, τόσο θα ξεφεύγει από τις ιδανικές συνθήκες ο Παναθηναϊκός. Το ίδιο, φυσικά, ισχύει για τον κεντρικό μέσο που θα έρθει για να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι μεταγραφές θα πρέπει να έχουν ένα εύλογο χρονικό διάστημα δουλειάς με την ομάδα, ώστε στα προκριματικά να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν.

Τα νέα πρόσωπα στην αρχή της προετοιμασίας θα είναι ο Κάρλος Ζέκα, ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς, ο Φίλιπ Τζούρισιτς και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ που στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στον Λεβαδειακό.

Οι διεθνείς θα ενσωματωθούν σταδιακά και μέχρι την Τετάρτη άπαντες θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

Όσον αφορά τα φιλικά, το Τριφύλλι θα παίξει πέντε παιχνίδια στην ευρύτερη περιοχή του Μπαντ Έρλαχ, όπου θα πραγματοποιούνται οι προπονήσεις. Βιενέρ Βικτόρια, Ρογκάσκα, Πετρολούλ, ΤΣΣΚΑ Σόφιας και ΑΕΚ Λάρνακας θα είναι οι αντίπαλοι των ''πρασίνων'', σε παιχνίδια που θα μεταδοθούν από την CosmoteTV.

  • Τα φιλικά

  1. 26/6, 19:30 vs Βιενέρ Βικτόρια
  2. 30/6, 19:00 vs Ρογκάσκα
  3. 4/7, 19:00 vs Πετρολούλ
  4. 5/7, 19:00 vs ΤΣΣΚΑ Σόφιας
  5. 9/7, 19:00 vs ΑΕΚ Λάρνακας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα