Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για Αυστρία η αποστολή

Παναθηναϊκός: «Πέταξε» για Αυστρία η αποστολή

οφη

bet365

Αναχώρησε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Αθήνα με τελικό προορισμό την Αυστρία όπου θα γίνει και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Αποστολή στην Αυστρία: Νίκος Αθανασίου.

Εδώ και λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν ωστόσο το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Μπαντ Έρλαχ.

Η 33μελής αποστολή του «τριφυλλιού» αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (25/06) από την Αθήνα με προορισμό τη Βιέννη, όπου θα μεταφερθεί οδικώς για την πόλη που είναι το προπονητικό κέντρο και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 10/07.

Θυμίζουμε ότι οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι οι: Αλμπέρτο Μπρινιόλι, Γιούρι Λοντίγκιν, Βασίλης Ξενόπουλος, Σάιρους Μαργκόνο, Γιώργος Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν Πέρεθ, Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζέκα, Φώτης Ιωαννίδης, Λάζλο Κλεϊνχέισλερ, Άντραζ Σπόραρ, Μπερνάρ Ντουάρτε, Κρίστιαν Γκάνεα, Άνταμ Τσέριν, Ντάνιελ Μαντσίνι, Ένις Τσόκαϊ, Αλέξις Τρουιγιέ, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, Χόρντουρ Μάγκνουσον, Φίλιπ Μλαντένοβιτς, Φίλιπ Τζούρισιτς, Γιάννης Κώτσιρας, Σεμπάστιαν Παλάσιος, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Αργύρης Καμπετσής, Λεάντρο Φρόκου, Γιώργος Σιδεράς, Μαζάρ Μπιλάλ, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, Δημήτρης Καλοσκάμης, Γιώργος Κάτρης, Έλτον Φικάι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα