Ολυμπιακός: Οι τρεις προτεραιότητες και η εβδομάδα εξελίξεων για τις μεταγραφές (vids)

Ολυμπιακός: Οι τρεις προτεραιότητες και η εβδομάδα εξελίξεων για τις μεταγραφές (vids)

Newsroom
οσφπ

bet365

Εβδομάδα... εξελίξεων για τον Ολυμπιακό στο κομμάτι της ενίσχυσης καθώς Κορδόν και Μαρτίνεθ θέλουν την άμεση ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της προετοιμασίας στην Αυστρία.

Των Δημήτρη Τομαρά και Νότη Χάλαρη

Η άφιξη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έδωσε και το... έναυσμα για άμεσες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατόν.

Συγκεκριμένα τόσο ο Αντόνιο Κορδόν όσο και ο 42χρονος προπονητής έχουν σχηματίσει μία λίστα με υποψήφιους στόχους για διάφορες θέσεις του ρόστερ και την ερχόμενη εβδομάδα, αναμένονται αρκετές εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς στις 05/07, η ομάδα αναχωρεί για την Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το Gazzetta σας αναλύει τις θέσεις που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα για την ενίσχυση του ρόστερ αλλά και τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Φορ: Ο Σεντρίκ Μπακαμπού αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό και την 1η μέρα του Ιουλίου αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του από την Αλ Χιλάλ όπου θα υπογράψει για δύο χρόνια ενώ δισοίωνο μοιάζει το μέλλον και του Ελ Αραμπί. Μόνο ο Αχμέντ Χασάν έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 αλλά ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Το όνομα του Αντί Ντελόρ της Ναντ ακούγεται πιο έντοντα τις τελευταίες μέρες και πηγές από τη Γαλλία «φωτογραφίζουν» τον Ολυμπιακό ως σοβαρό υποψήφιο για την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού. Από εκεί και πέρα, η κορυφή της επίθεσης είναι μία θέση που οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να καλύψουν άμεσα.

Εξάρι: Το μέλλον του Γιαν Εμβιλά δείχνει να είναι πιο μακριά παρά... κοντά στον Ολυμπιακό, με το συμβόλάιο του Γάλλου χαφ να ολοκληρώνεται στα τέλη Ιουνίου και στη συνέχεια να μένει ελεύθερος. Έτσι, οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν τον ποδοσφαιριστή που θα μπει στα... παπούτσια του Γάλλου χαφ και θα πλαισιώσει τον Χουάνγκ στη μεσαία γραμμή.

Στόπερ: Πρόκειται για μία θέση που ο Ολυμπιακός πονάει και στη νέα σεζόν φαίνεται πως ξεκινάει με αφετηρία με μόνο παρόντα τον Ανδρέα Ντόι και από εκεί και πέρα τον Ουσεϊνού Μπα, τον Παναγιώτη Ρέτσο (ερωτηματικό για αν θα παραμείνει στο ρόστερ) και τον Παπέ Αμπού Σισέ (πιθανότερο να πουληθεί αν έρθει πρόταση) ενώ το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου εκπνέει τέλη Ιούνιου.

Η υπέρβαση με τον Ντάρντερ και οι εξελίξεις στη θέση του εξτρέμ

Πέρα από τις παραπάνω θέσεις που βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον Κορδόν και τον Μαρτίνεθ, το όνομα του Σέρτζι Ντάρντερ έχει πέσει στο... τραπέζι καθώς ο υποβιβασμός της Εσπανιόλ έχει βγάλει τον αρχηγό της στη «βιτρίνα», παρότι ο ισπανικός σύλλογος θέλει να τον κρατήσει.

Στην Ισπανία «βουίζουν» για τον 29χρονο χαφ και το ενδιαφέρον που υπάρχει από τους Πειραιώτες αλλά και από άλλες ομάδες της Ισπανίας και της Ευρώπης. Ωστόσο πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση καθώς μέχρι τα τέλη του Ιουνίου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα δέκα εκατ. ευρώ και έπειτα ανεβαίνει στα 15 εκατ. ευρώ. Όλα αυτά σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Όπως είναι φυσικό, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στηρίξει τον σχεδιασμό τους στο ισπανικό μοντέλο, στην Ισπανία το όνομα της ομάδας γράφεται για αρκετές περιπτώσεις. Πρόσφατα ακούστηκε και για την περίπτωση του Χόρχε ντε Φρούτος.

Ο 26χρονος εξτρέμ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Λεβάντες αλλά το γεγονός ότι η ομάδα δεν ανέβηκε στα μεγάλα σαλόνια, έχουν δημιουργήσει τάσεις φυγής στον Ισπανό επιθετικό και ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι είναι ένα από τα κλαμπ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα