Παναθηναϊκός: Το καλό πράγμα, η γκολάρα του Παλάσιος και οι στατικές φάσεις(vid)

Παναθηναϊκός: Το καλό πράγμα, η γκολάρα του Παλάσιος και οι στατικές φάσεις(vid)

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού

bet365

Τα ''μπράβο'' του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, το υπέροχο τέρμα του ''Τούκου'', η συνέχεια σε μια εξαιρετική δουλειά. Όλα όσα έγιναν στη πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού επί αυστριακού εδάφους. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Πρώτη προπόνηση το πρωί της Δευτέρας για τον Παναθηναϊκό στο Bad Erlach, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ζέσταμα και στη συνέχεια διπλό σε μικρό χώρο 7X7. Από την στιγμή που υπάρχει το απογευματινό φιλικό με την Βιενέρ Βικτόρια στις 19:30, η ένταση και οι ρυθμοί δεν ανέβηκαν ιδιαίτερα. Κάτι που δεν συνέβη με τις απαιτήσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είναι πάντα υψηλές.

Το Gazzetta στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Στο δίτερμα που έγινε οι ομάδες χωρίστηκαν ως εξής:

Πράσινη ομάδα: Αϊτόρ, Σένκεφελντ, Κάτρης, Ρούμπεν, Μαντσίνι, Καμπετσής

Λαχανί ομάδα: Σιδεράς, Ζέκα, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Μπιλάλ, Καλοσκάμης

Ροζ ομάδα: Παλάσιος, Μπερνάρντ, Φρόκου, Κώτσιρας, Φικάι, Γερεμέγεφ

Τσόκαι μπαλαντέρ, Λοντίγκιν και Ξενόπουλος οι δύο κίπερ.

Οι γκολάρες και τα μπράβο του Γιοβάνοβιτς

Στο δίτερμα η μία ομάδα που ήταν έξω, είχε τους παίκτες στις γραμμές(πλάγιες και τελικές) και έπρεπε να πασάρουν εκεί οι ομάδες του διπλού τουλάχιστον μια φορά για να έχουν το δικαίωμα να σκοράρουν. Ξεχώρισε μια γκολάρα του Σεμπαστιάν Παλάσιος που είπε ο Ρούμπεν ότι ''θύμισε Κριστιάνο Ρονάλντο'' και άλλη μία του Ντάνιελ Μαντσίνι μετά από υπέροχη ντρίμπλα και ''σκάψιμο'' της μπάλας.

Σε μία συνεργασία της λαχανί ομάδας που άλλαξε γρήγορα την μπάλα, άλλαξε πλευρά και σκόραρε, ο Γιοβάνοβιτς είπε ''μπράβο αυτό είναι καλό πράγμα'', δίνοντας τα εύσημα στους παίκτες του. Αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλει να βελτιώσει ο Σέρβος τεχνικός στην ομάδα του, δηλαδή να την βλέπει να παίζει με μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ο Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της προπόνησης είχε τετ α τετ με Ζέκα, Φρόκου, Αϊτόρ και μίλησαν για την διαχείρισή τους ενόψει του απογευματινού φιλικού. Ανάλογα με την εικόνα του αντιπάλου θα αποφασιστεί το αν θα παίξουν.

Η συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς στις στατικές φάσεις

Το πρόγραμμα έκλεισε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις με έμφαση στο ανασταλτικό κομμάτι με τον Χρήστο Κόντη να λέει πως ''πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο με πέρσι''. Υπενθυμίζουμε πως πέρσι ο Παναθηναϊκός δέχθηκε μόνο ένα γκολ από στατική φάση, το 1-0 του ΠΑΟΚ που ξεκίνησε από πλάγιο στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Παράλληλα σκόραρε 13 φορές από κόρνερ ή φάουλ το Τριφύλλι, δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την πολύ καλά δουλειά που είχε γίνει την προηγούμενη διετία σε αυτό το κομμάτι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα