ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση την Τρίτη και μετά αναχώρηση για Ολλανδία

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση την Τρίτη και μετά αναχώρηση για Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
Αλμέιδα και παίκτες στην προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Το πρωί της Τρίτης (27/6) οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν σε τρία γκρουπ στα Σπάτα και το απόγευμα θα «πετάξουν» για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα πάντα είναι προετοιμασμένα προκειμένου ο Ματίας Αλμέιδα με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να πιάσουν και επίσημα δουλειά για τη νέα σεζόν.

Έπειτα από τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ που ξεκίνησαν να περνάνε οι παίκτες των κιτρινόμαυρων από την Κυριακή, όλα είναι έτοιμα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα λάβει χώρα από τις 27 Ιουνίου ως τις 14 Ιουλίου στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας.

Το πρωί της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί στα Σπάτα η πρώτη προπόνηση με τους κιτρινόμαυρους να χωρίζονται σε τρία γκρουπ. Το πρώτο θα προπονηθεί στις 10:15, το δεύτερο στις 11:00 και το τρίτο στις 11:45.

Έπειτα από την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι παίκτες θα γευματίσουν στο προπονητικό κέντρο και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το «Ελευθέριος Βενιζέλος» με την αποστολή να «πετάει» στις 16:45 για τις Βρυξέλλες. Από εκεί θα μεταφερθεί οδικώς στη βάση της στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας, όπου για τις επόμενες 17 μέρες ο Αλμέιδα θα χτίσει τη νέα ΑΕΚ.

Τα ονόματα που θα περιλαμβάνει η αποστολή που θα συμμετέχει στο βασικό στάδιο στην Ολλανδία θα ανακοινωθούν την Τρίτη μετά το πρόγραμμα της προπόνησης. Θυμίζουμε ότι λίγες μέρες ξεκούρασης παραπάνω έχουν πάρει οι διεθνείς παίκτες και συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης, Βίντα, Ρότα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Μάνταλος και Τσούμπερ.

Την αποστολή θα ακολουθήσει στην Ολλανδία και ο Αραούχο για να συνεχίσει εκεί το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά την επέμβαση. Δεδομένα εκτός είναι ο Φερνάντες που αναρρώνει στην Ισπανία μετά το χειρουργείο, ενώ τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας στις Κάτω Χώρες θα χάσει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στο Gold Cup τουλάχιστον ως τις 3 Ιουλίου.

Ήδη η ΑΕΚ έχει κλείσει δύο φιλικά τεστ στην Ολλανδία. Ένα με την Άντβερπ στις 8 Ιουλίου και άλλο ένα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 13 Ιουλίου, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα ένα που θα προηγείται των άλλων δύο και θα διεξαχθεί πιθανότατα στις 3 Ιουλίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα