ΠΑΟΚ: Συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ στον Οζντόεφ και 600.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ

ΠΑΟΚ: Συμβόλαιο 1.200.000 ευρώ στον Οζντόεφ και 600.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ

Ο ΠΑΟΚ κλείνει τον Μαγκομέντ Οζντόεφ

bet365

Ο ΠΑΟΚ χτύπησε την πόρτα της τουρκικής Καραγκιουμρούκ προσφέροντας, όπως αναφέρει Τούρκος δημοσιογράφος, 600.000 ευρώ για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει σε οριστικό deal με την τουρκική Καραγκιουμρούκ για την απόκτηση του Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Ο 30χρονος Ρώσος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 (και οψιόν επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο) με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, στην οποία ο «Δικέφαλος» προσφέρει 600.000 ευρώ.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ προς τον Μαγκομέντ Οζντόεφ, που θέλει να αποχωρήσει από την Τουρκία, ανέρχεται στο 1.200.000 ευρώ το χρόνο, όπως αναφέρει ο Τούρκος δημοσιογράφος, Yağız Sabuncuoğlu, στο twitter.

Να θυμίσουμε ότι με χτεσινές δηλώσεις του, ο Ανζόρ Γκαργκάεφ, μάνατζερ του Μαγκομέντ Οζντόεφ, μιλώντας στη ιστοσελίδα «sport-express.ru», επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «Δικεφάλου».

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πραγματικά και έχει γίνει κάποιες συζητήσεις για τον Μαγκομέντ. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει συμβόλαιο με την Καραγκιουμρούκ και δεν γίνεται να μπαίνω σε αυτήν την συζήτηση. Οι σύλλογοι που ενδιαφέρονται πρέπει να μιλήσουν για τα περαιτέρω με την ομάδα του. Είμαστε σε μια απλή κατάσταση. Ο Οζντόεφ έχει συμβόλαιο με την ομάδα και δεν έχει λόγο να κάνει κάποια κίνηση. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ξέρει που πρέπει να απευθυνθεί», σχολίασε ο ατζέντης του Ρώσου ποδοσφαιριστή.

H συγκεκριμένη αναφορά του Τούρκου δημοσιογράφου δεν επιβεβαιώθηκε από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και από τη Μικράς Ασίας επιμένουν να χαρακτηρίζουν πολύ δύσκολη την περίπτωση του 30χρονου Ρώσου χαφ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα