Άρης: «Κλείνει» τον Τζόναθαν Μενέντες για τα επιθετικά άκρα (vid)

Άρης: «Κλείνει» τον Τζόναθαν Μενέντες για τα επιθετικά άκρα (vid)

jonathan_menendez

bet365

Ο Άρης επέλεξε τον 29χρονο Αργεντίνο winger Τζόναθαν Μενέντες για τα επιθετικά άκρα του και καθώς έχει συμφωνήσει μαζί του θεωρείται θέμα χρόνου η άφιξη του ποδοσφαιριστή στη Θεσσαλονίκη.

Η ενίσχυση των επιθετικών άκρων αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των «κίτρινων» και με την επιλογή του Τζόναθαν Μενέντες δείχνουν ότι κινούνται προς αυτήν την κατεύθυνση. Με τον βραχύσωμο (1.64μ.) ακραίο επιθετικό υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και απομένει να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να έρθει και στη Θεσσαλονίκη. Ο 29χρονος ανήκει στη Σολτ Λέικ Σίτι αλλά η ομάδα του MLS δεν τον υπολογίζει, γι’ αυτό εξάλλου τον παραχωρεί δανεικό στην τελευταία διετία. Η Σολτ Λέικ τον απέκτησε το 2021 έναντι 1.15 εκατομμύρια δολάρια αλλά φόρεσε τη φανέλα της σε μόλις 24 παιχνίδια έχοντας ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Φέτος ο Μενέντες αγωνίστηκε στη Νιούελς Ολντ Μπόις και για την ακρίβεια σε 11 αγώνες έδωσε μία ασίστ. Το 2022 ήταν επίσης δανεικός στη Βέλεζ αλλά με μόλις έξι συμμετοχές ενώ για την ίδια σεζόν προηγήθηκαν τέσσερα παιχνίδια με τη φανέλα της Σολτ Λέικ Σίτι και 142 λεπτά συμμετοχής στο MLS. Οι καλύτερες χρονιές του έμπειρου winger ήταν με την Ιντεπεντιέντε (38 αγώνες, έξι γκολ, τέσσερις ασίστ) και Τάγερες (56 αγώνες, 16 γκολ και έξι ασίστ).

Εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τον Άρη, ο Μενέντες θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ευρώπη καθώς είχε προηγηθεί η θητεία του στη Σεβίλλη και πιο συγκεκριμένα στη β’ ομάδα του ισπανικού συλλόγου με την οποία αγωνίστηκε σε 56 παιχνίδια και σημείωσε τέσσερα τέρματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα