Ολυμπιακός: Οι Μπάρτρα και Ντε Φρούτος είναι μέσα στους βασικούς του στόχους για άμυνα και επίθεση (vids)

Ολυμπιακός: Οι Μπάρτρα και Ντε Φρούτος είναι μέσα στους βασικούς του στόχους για άμυνα και επίθεση (vids)

Ο Φρούτος

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει οριοθετήσει μεταγραφικούς του στόχους από Ισπανούς παίκτες και για την ενίσχυση της άμυνάς του αλλά και για την επίθεσή του, όπως τους Ντε Φρούτος και Μπάρτρα.

Η παρουσία του Κορδόν αλλά και του Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό έχει - όπως ήταν φυσικό και επόμενο - ρίξει το βάρος στην ισπανική αγορά για την ενίσχυση της ομάδας. Εκεί όπου υπάρχουν το δίχως άλλο πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες για το ρόστερ των Πειραιωτών.

Ανάμεσα στα αρκετά έως και πολλά ονόματα που γράφονται και διαρρέονται για τον Ολυμπιακό υπάρχουν τουλάχιστον δύο Ισπανοί παίκτες που από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι όντως τον απασχολούν και προσπαθεί να τους κλείσει. Ο ένας είναι ο 26χρονος Ισπανός εξτρέμ Ντε Φρούτος των 5 γκολ και 8 ασίστ σε 46 αγώνες πέρυσι και που ανήκει στη Λεβάντε. Ο Ολυμπιακός είχε επιχειρήσει και τη περασμένη σεζόν να τον κλείσει αλλά πρόκειται για έναν παίκτη που κοστίζει πολλά. Υπάρχει όμως και στόχος για την ενίσχυση στην άμυνα.

Μία άλλη περίπτωση είναι αυτή του 32χρονου Ισπανού της Τραμπζονσπόρ, του Μαρκ Μπάρτρα. Η βασική του θέση είναι αυτή του στόπερ αλλά παίζει και δεξιός μπακ αλλά και εξάρι. Παίκτης με τίτλους στην καριέρα του και στην Ισπανία και τη Γερμανία αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με την πλευρά του παίκτη πάντως να μην επιβεβαιώνει ότι υπάρχει κρούση των Πειραιωτών.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα