Παναθηναϊκός: Το γαμήλιο φατούρο στον Μπρινιόλι και το πείραγμα του Ιβάν στον Αϊτόρ

Παναθηναϊκός: Το γαμήλιο φατούρο στον Μπρινιόλι και το πείραγμα του Ιβάν στον Αϊτόρ

Νίκος Αθανασίου
O Aϊτόρ

bet365

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και αντιμετωπίστηκε ως... νέος ενώ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε έναν ευχάριστο διάλογο με τον Αϊτόρ που του έδειξε το σουβενίρ από το φιλικό με την Βιενέρ Βικτόρια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Κάθε νέος παίκτης που έρχεται στον Παναθηναϊκό, στη πρώτη του προπόνηση παίρνει το... βάπτισμα, μέσα από ένα τούνελ που έρχεται το γνωστό φατούρο. Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έφτασε σήμερα στο Bar Erlach της Αυστρίας και αντιμετωπίστηκε ως καινούριος.

Γιατί; Επειδή το Σάββατο παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Καμίλα, οπότε έπαψε να είναι εργένης και μια νέα ζωή υπάρχει μπροστά του.

Το Gazzetta στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet.

Από κει και πέρα, πριν την έναρξη του προγράμματος ο Αϊτόρ είχε τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Ισπανός εξτρέμ έβγαλε το παπούτσι του και έδειξε στον Σέρβο τεχνικό το πρήξιμο στο πέλμα μετά από ένα πάτημα που δέχθηκε στο φιλικό με την Βιενέρ Βικτόρια.

Ο Γιοβάνοβιτς τον πείραξε σχετικά με τον τραυματισμό, με τους δύο άνδρες να γελούν και στην συνέχεια τον Αϊτόρ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα