Ολυμπιακός: «Προσφέρει και Ζίνκερναγκελ για Μάξι Γκόμες»

Στο «κάδρο» για την επίθεση του Ολυμπιακού και ο Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ

bet365

Στο Βέλγιο γράφουν ότι ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να προσφέρει τον Ζίνκερναγκελ προκειμένου να κάνει δικό του τον Μάξι Γκόμες από την Τράμπζονσπορ.

Όπως σας έχουμε γράψει, στις επιλογές του Ολυμπιακού για την επίθεσή του προστέθηκε και ο Μάξι Γκόμες της Τραμπζονσπόρ. Ο 26χρονος Ουρουγουανός επιθετικός, συμπαίκτης του Μπακασέτα και του Σιώπη, πήγε στην τουρκική ομάδα τον περασμένο Σεπτέμβριο με την μετακίνησή του να κοστίζει 3 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με Βέλγο δημοσιογράφο, ο τουρκικός σύλλογος αξιώνει 5.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Ωστόσο, οι Πειραιώτες, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ προσφέρει και τονΦιλίπ Ζίνκερναγκελ ώστε να ριξει τα χρήματα που θα πρέπει να δώσει.

Θυμίζουμε ότι ο Γκόμες είχε με την ομάδα της Τραπεζουντας, 37 συμμετοχές σκοράροντας επτά γκολ και έξι ασίστ σε 2.543 αγωνιστικά λεπτά,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα