Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου: Οι διαφωνίες από τις ομάδες για θέματα του κανονισμού μεταγραφών, θεωρούν ότι δεν λήφθηκε υπ' όψιν καμία πρότασή τους

Η ΕΠΟ

bet365

Η συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ανέδειξε διαφωνίες από την πλευρά όλων των εμπλεκόμενων εκ μέρους των ομάδων, εκ των οποίων και οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Ξέχωρα από τη θεσμική επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη ως προέδρου της Λίγκας προς τη διοίκηση της ΕΠΟ σχεδόν όλοι οι εμπλεκόμενοι στη σχετική συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου είχαν τις διαφωνίες τους. Ομάδες όπως οι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός αλλά και ο ΠΣΑΠΠ προέβαλλαν τις διαφωνίες τους μέσω των εκπροσώπων τους κυρίως για θέματα του κανονισμού μεταγραφών - στο περιθώριο της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου - αλλά και για το τάιμινγκ που παρουσιάστηκε αυτός στις ομάδες.

Είχαν διαφωνίες που είχαν να κάνουν με συγκεκριμένα και αρκετά ζητήματα. Το κλίμα που βγαίνει είναι πως δεν έγινε καμία διαβούλευση με τις ομάδες, δεν ελήφθησαν υπ' όψιν οι προτάσεις της Λίγκας, ότι πρώτη φορά δεν υπήρξε καμία συνεννόηση, κάτι προαπαιτούμενο σε τέτοιες διαδικασίες και ότι ήταν σαν μία μεγάλη υποτίμηση της συγκεκριμένης Επιτροπής.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα