Η πρώτη του Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό (vid)

Η πρώτη του Τζούρισιτς στον Παναθηναϊκό (vid)

Νίκος Αθανασίου
τζούρισιτς

bet365

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του Παναθηναϊκού το πρωί της Παρασκευής στην Αυστρία. Επέλεξε το Νο.31 στην φανέλα του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Άπαντες παρόντες στον Παναθηναϊκό από το πρωί της Παρασκευής. Ο Φίλιπ Τζούρισιτς βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης στο Bad Erlach και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Τριφυλλιού.

Ο Σέρβος μέσος πέρασε μέσα από το γνωστό... τούνελ καλωσορίσματος από τους νέους του συμπαίκτες, τα έλεγε για αρκετή ώρα με τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς και στην συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα με τους παίκτες που δεν θα πάρουν απόψε στο φιλικό με την Ρογκάσκα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Έπειτα ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ήταν αρκετά ευδιάθετος και χαρούμενος.

Σημειωτέον επέλεξε την φανέλα με τον αριθμό 31.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Από αύριο αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς, ώστε να είναι διαθέσιμος στο επόμενο φιλικό των ''πρασίνων'' με την Βιτορούλ στις 4 Ιουλίου.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα