Το... αλφάδι του Μλαντένοβιτς και τα φάουλ του Μάγκνουσον (vids)

Το... αλφάδι του Μλαντένοβιτς και τα φάουλ του Μάγκνουσον (vids)

O Φίλιπ Μλαντένοβιτς

bet365

O Φίλιπ Μλαντένοβιτς ξεχώρισε με τις σέντρες και τις εκτελέσεις φάουλ ενώ ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έδειξε για ακόμη μία φορά την έφεση του στο σκοράρισμα από στατικές μπάλες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το απόγευμα της Παρασκευής την Ρογκάσκα(19:00, CosmoteTv) και η πρωινή προπόνηση είχε εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Πρώτα σε συνολικό και έπειτα σε ατομικό επίπεδο.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Αυστρία με την υποστήριξη της Novibet

Εκείνος που ξεχώρισε αρχικά ήταν ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ως γνωστόν, το αριστερό του πόδι είναι εξαιρετικό, αποτελεί το πιο δυνατό του στοιχείο και κάθε του σέντρα αποτέλεσε έναν δύσκολο γρίφο για την ανασταλτική λειτουργία. Ο Σέρβος μπακ λίγο αργότερα ευστόχησε και σε δύο εκτελέσεις φάουλ έξω από την περιοχή αλλά σε αυτό το κομμάτι του πήρε την... δόξα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός στόπερ που πέρσι είχε σκοράρει με απευθείας εκτέλεση κόντρα στον Ατρόμητο, έστειλε δύο φορές την μπάλα... συστημένη στο πλεκτό και παραλίγο να κάνει το 3/3 αλλά στο τρίτο χτύπημα η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα