«Το DNA απέδειξε την αθωότητα του Κλέιμαν, αποσύρθηκαν οι κατηγορίες και υπέγραψε στον ΠΑΣ Γιάννινα»

Newsroom
kleiman

bet365

Ιστοσελίδα του Ισραήλ μετέδωσε πως το ελληνικό δικαστήριο απέσυρε όλες τις κατηγορίες για τον Μπόρις Κλέιμαν και ότι έχει ήδη υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μπόρις Κλέιμαν έφερε σήμερα (30/6) στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα «sport5.co.il», η οποία μετέδωσε πως αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εναντίον του 33χρονου πορτιέρε. Ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από τον Βόλο όταν ενεπλάκη σε ένα περιστατικό με μαθήτρια από το εξωτερικό στο Κολωνάκι και λόγω αυτού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη. Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας 20.000 ευρώ ως εγγύηση, ενώ από την πρώτη στιγμή τόνιζε πως είναι αθώος.

Χαρακτηριστικά ανέφερε μεταξύ άλλων πως «η εξέταση DNA απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία πως ο Κλέιμαν έλεγε την αλήθεια» και ότι «η υπόθεση έκλεισε και αποσύρθηκαν όλες οι κατηγορίες εναντίον του».

Παράλληλα ανέφερε ακόμη πως ούτε από τις κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού προέκυψε κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο για εκείνον, ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως ο διεθνής γκολκίπερ θα συνεχίσει στην Ελλάδα καθώς έχει ήδη υπογράψει στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα