ΠΑΟΚ: Ο κλεισμένος Μπάμπα και ο «κλεισμένος» Βιεϊρίνια

ΠΑΟΚ: Ο κλεισμένος Μπάμπα και ο «κλεισμένος» Βιεϊρίνια

Βιεϊρίνια και Μπάμπα αναμένεται να ντυθούν στα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ

bet365

Το «πράσινο φως» από την Τσέλσι περιμένουν στον ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσουν την συμφωνία απόκτησης του Μπάμπα Ράχμαν. Προς ανανέωση για ένα χρόνο ο Βιεϊρίνια.

Οι εκκρεμότητες στο υπό διαμόρφωση ρόστερ του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2023-24 είναι πολλές και σημαντικές, καθώς δεν είναι μόνο οι υποθέσεις του φορ και του Ίνγκασον που βρίσκονται στο προσκήνιο.

Οι «ασπρόμαυροι» αναζητούν κεντρικό χαφ (σε εξέλιξη είναι διαπραγμάτευση με δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις, με τα ονόματα των Μεϊτέ και Εσπόζιτο να είναι στο προσκήνιο), μετά το ναυάγιο με τον Βίρτζιλ Μισιτζάν θα ψάξουν για ακραίο επιθετικό χωρίς να είναι βασική προτεραιότητα, ενώ περιμένουν μέσα στα επόμενα 24ωρα το «ΟΚ» της Τσέλσι για να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Μπάμπα Ράχμαν.

Ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα, όπως έχει γράψει το Gazzetta, με τον Γκανέζο αριστερό μπακ, ωστόσο παραμένει σε εκκρεμότητα η λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Λονδίνου.

Η υπόθεση Μπάμπα είναι αρκετά προχωρημένη, αν πάντως κάτι δεν πάει καλά, υπάρχει και η επιλογή του Βραζιλιάνου Ντάλμπερτ.

Ανανεώνει ο Βιεϊρίνια

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, αλλά όπως προκύπτει, ο εμβληματικός αρχηγός του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει τα «ασπρόμαυρα» για έναν ακόμα χρόνο, από την στιγμή που ο ίδιος έχει εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να μην «κρεμάσει» ακόμα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Δεν αποκλείεται το θέμα Βιεϊρίνια να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά ακόμη κι αν δεν ταξιδέψει τη Δευτέρα (3/7) για την Ολλανδία, αναμένεται άμεσα να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Δικεφάλου».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα