Ολυμπιακός: Οι Ντόι και Ουσεϊνού Μπα παραμένουν οι στόπερ που υπολογίζονται περισσότερο

Ολυμπιακός: Οι Ντόι και Ουσεϊνού Μπα παραμένουν οι στόπερ που υπολογίζονται περισσότερο

Ο Ντόι

bet365

Οι δύο διεθνείς κεντρικοί αμυντικοί της ομάδας του Ολυμπιακού που ήταν παρόντες στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της υπολογίζονται και για τη νέα σεζόν.

Ουσεϊνού Μπα και Ανδρέας Ντόι. Δύο κεντρικοί αμυντικοί του υπάρχοντος ρόστερ του Ολυμπιακού στους οποίους θα ποντάρει και για του χρόνου ο σύλλογός τους. Τόσο ο Μπα όσο και ο Ντόι εκπροσώπησαν την πρώτη ομάδα μαζί με τον Φορτούνη στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεών της.

Από τη μία ήταν η παρουσία τους σε αυτό το σημαντικό event και από την άλλη πως και ο Ντόι αλλά και ο Μπα είναι 2 στόπερ που συνεχίζουν να υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Και όλα αυτά ενώ είναι να προστεθούν στο δυναμικό των Πειραιωτών δύο στόπερ για το βασικό τους πλάνο (με τον Μπάρτρα να συνεχίζει να είναι για τα καλά στο προσκήνιο) ενώ ο Παπέ Σισέ υπάρχει πιθανότητα να πουληθεί (και ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ως γνωστόν δεν συνεχίζει στην ομάδα με το συμβόλαιό του να έχει λήξει).

Ο Μπα στον Ολυμπιακό έχει 113 ματς με 1 γκολ. Ο δε Ντόι που προήλθε από τη β' ομάδα του Ολυμπιακού έχει 27 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ. Ο Ντόι που έχει και ελληνικό διαβατήριο έχει αγωνιστεί και στους Νέους του Ολυμπιακού.

Από κεντρικούς αμυντικούς βέβαια στον Ολυμπιακό εκτός από πιτσιρικάδες υπάρχει και ο Ρέτσος με συμβόλαιο σε ισχύ. Ο Παναγιώτης Ρέτσος που είχε βγει από τις Ακαδημίες των Ερυθρόλευκων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα