Άρης: Με Φεράρι και Σαβέριο στη Βουλγαρία, εκτός ο Πίρσμαν και ο Νταμπό!

Άρης: Με Φεράρι και Σαβέριο στη Βουλγαρία, εκτός ο Πίρσμαν και ο Νταμπό!

Ο Άρης

bet365

Ο Άρης τα ταξιδέψει σήμερα (1/7) στη Βουλγαρία ενόψει του αυριανού (2/7, 20:00) φιλικού αγώνα με την Μπότεβ Πλόβντιβ και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Φράνκο Φεράρι, Κίκε Σαβέριο εν αντιθέσει με τους Μάρβιν Πίρσμαν, Μπριάν Νταμπό οι οποίοι «κόπηκαν» για διαφορετικούς λόγους.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Μάρβιν Πίρσμαν στην Γκρόνινγκεν κι έτσι ο Βέλγος αμυντικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή καθώς αναμένεται να ταξιδέψει στην Ολλανδία για τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών. Αυτή η εξέλιξη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη καθώς η προοπτική αποδέσμευσης του Βέλγου αμυντικού διαφάνηκε από τη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον η ολλανδική ομάδα.

Αντιθέτως πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Μπριάν Νταμπό υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα στη διάρκεια των προηγούμενων ημερών – κάτι εξαιρετικά σύνηθες βάσει των πολλών αρνητικών περιστατικών στα οποία έχει πρωταγωνιστήσει ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι – και πλέον είναι εκτός ομάδας. Μένει να φανεί και ο τρόπος λύσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών καθώς είναι φανερό ότι δεν υπάρχει ούτε μία προϋπόθεση για τη συνέχισή της.

Αντιθέτως, Φράνκο Φεράρι και Κίκε Σαβέριο είναι στην αποστολή με την προοπτική να πάρουν μέρος στη σημερινή (1/7) προπόνηση που θα γίνει επί βουλγαρικού εδάφους αλλά και κάποια λεπτά συμμετοχής στο αυριανό (2/7) φιλικό παιχνίδι με την Μπότεβ Πλόβντιβ. Η συμφωνία με τον 24χρονο winger από το Εκουαδόρ είναι δεδομένη, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι διευθετήθηκαν και τα τυπικά της υπόθεσης και απλά απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα