Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα στο «στόχαστρο» ως πιθανός αντι-Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα στο «στόχαστρο» ως πιθανός αντι-Ρέαμπτσιουκ

Ο Ορτέγκα στα υπόψιν του Ολυμπιακού

bet365

Ο Φρανσίσκο Οργέγκα της Βελέζ Σάρσφιλντ είναι μία περίπτωση που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό σε περίπτωση πώλησης του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Το ενδιαφέρον για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από το εξωτερικό είναι έντονο και ο Ολυμπιακός προετοιμάζει το έδαφος σε περίπτωση που επέλθει η πώληση.

Ο Μολδαβός χαφ εξακολουθεί να έχει ζήτηση και να δέχεται κρούσεις, όχι μόνο από τη Γαλλία και τις Ναντ και Λιλ που γράφτηκαν, συνεπώς οι Ερυθρόλευκοι έχουν τα μάτια τους ανοιχτά από τώρα για τον πιθανό αντικαταστάτη του αν λάβουν φυσικά την ικανοποιητική πρόταση για την παραχώρησή του.

Μία περίπτωση, λοιπόν, για την οποία έχει ψαχτεί ήδη ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο λόγος για τον 24χρονο Αργεντινό αριστερό μπακ της Βελέζ Σάρσφιλντ, διεθνή με την Κ-20 της Αλμπισελέστε, ο οποίος αγωνίζεται από την πρώτη ημέρα της καριέρας του στον σύλλογο της πατρίδας του κι έχει καθιερωθεί μετρώντας συνολικά 146 συμμετοχές με απολογισμό 13 ασίστ και τρία γκολ.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο του 2024 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία βάσει Transfermarkt ανέρχεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα