ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις και ο Άμραμπατ στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Μπήκε στις προπονήσεις και ο Άμραμπατ στην Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
Ο Νορντίν Άμραμπατ στην Ολλανδία

bet365

Ο Νορντίν Άμραμπατ που ενσωματώθηκε χθες στην αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία έπιασε δουλειά το πρωί της Δευτέρας στο προπονητικό κέντρο του Μπουργκ-Χαάμστεντε. Μπήκαν και οι Σιντιμπέ και Γιόνσον.

Στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην αποστολή και να μπει και αυτός στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων έφτασε χθες το βράδυ ο Νορντίν Άμραμπατ μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο ως το καλοκαίρι του 2024.

Ο 36χρονος Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός τίθεται από σήμερα στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα, με τον Άμραμπατ να ξεκινάει το πρωί της Δευτέρας τις προπονήσεις ακολουθώντας ένα δικό του πρόγραμμα για να φτάσει στη συνέχεια στο επίπεδο των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας που περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση καθώς αύριο (4/7) η ΑΕΚ θα δώσει και το πρώτο της φιλικό τεστ με αντίπαλο τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο γήπεδο του Μπουργκ-Χαάμστεντε στις 14:00 πήραν μέρος τόσο ο Σιντιμπέ όσο και ο Γιόνσον. Ο Γάλλος μπακ είχε προφυλαχθεί τις τελευταίες ημέρες προλαβαίνοντας τη θλάση, ενώ ο Δανός χαφ είχε κάνει χθες αποφόρτιση. Ο Αραούχο συνέχισε φυσικά το δικό του πρόγραμμα αποκατάστασης που πραγματοποιεί.

Εντός της ημέρας αναμένονται στη βάση της ΑΕΚ στην Ολλανδία τόσο οι επτά διεθνείς, δηλαδή οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μάνταλος, Χατζισαφί, Βίντα, Σιμάνσκι και Τσούμπερ, όσο και ο Χρυσόπουλος που ανακοινώθηκε προκειμένου και αυτοί με τη σειρά τους να ενταχθούν στην αποστολή και να πιάσουν δουλειά, με τις απουσίες να περιορίζονται πλέον μόνο στους Λιβάι Γκαρσία και Πινέδα. Ο πρώτος ολοκλήρωσε χθες τις υποχρεώσεις του στο Gold Cup 2023 και θα έχει κάποιες μέρες άδεια ενώ ο δεύτερος συνεχίζει στο τουρνουά.

Ο Άμραμπατ στην προπόνηση

Ο Άμραμπατ στην προπόνηση

Ο Άμραμπατ στην προπόνηση

Ο Άμραμπατ στην προπόνηση

Ο Άμραμπατ στην προπόνηση

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα