Εκόνγκ - ΠΑΟΚ: Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει τριετές συμβόλαιο

Εκόνγκ - ΠΑΟΚ: Προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει τριετές συμβόλαιο

Εκόνγκ

bet365

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ είναι στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!

Λίγο μετά τις 12.00 ο Γουίλιαμ Τροστ Εκόνγκ προσγειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και αναμένεται να υπογράψει το τριετές συμβόλαιο που του προτείνει ο ΠΑΟΚ.

Στη Μικράς Ασίας γνώριζαν, εδώ και ένα μήνα, ότι πολύ δύσκολα θα κατάφερναν να αλλάξουν την άποψη του Ινγκασον εδώ και εβδομάδες είχε φέρει την πρόταση από τη Μίντιλαντ, όπως είχε αποκαλύψει την 1η Ιουνίου το Gazzetta, μ’ άλλα λόγια ήταν με το… ενάμιση πόδι εκτός Τούμπας. Όταν οι Δανοί ανέβασαν την αρχική προσφορά τους κατά μισό εκατομμύριο κοντά στα 4.000.000 ευρώ και πρόσθεσαν άλλες 500.000, υπό μορφή μπόνους, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως οι «ασπρόμαυροι» θα έλεγαν το πολυπόθητο για τον Ίνγκασον «ναι».

Ετσι κινήθηκαν άμεσα για τον Νιγηριανό στόπερ, ο οποίος είναι στην Ελλάδα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, προκειμένου να ανακοινωθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα