Αρης μεταγραφές: Συμφωνία με τον Κροάτη χαφ, Νέβεν Tζούρασεκ

Αρης μεταγραφές: Συμφωνία με τον Κροάτη χαφ, Νέβεν Tζούρασεκ

..

bet365

Ο Νέβεν Ντζούρασεκ θα είναι αύριο στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Αρη, καθώς ο Κροάτης ανασταλτικός μέσος θα φορέσει τα «κίτρινα» του club.

Παίκτης του Αρη μπορεί να λογίζεται ο Νέβεν Τζούρασεκ, καθώς ο Κροάτης ανασταλτικός χαφ συμφώνησε με τους «κίτρινους» και αναμένεται αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του.

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα ήδη έδειξε την εμπιστοσύνη του στις αγορές τις οποίες γνωρίζει κι αυτό κάνει με την επιλογή και του Νέβεν Τζούρασεκ. Είναι εξάλλου από τις περιπτώσεις παικτών για τις οποίες νιώθει απόλυτη βεβαιότητα και υπό αυτό το πρίσμα κατέληξε στον 25χρονο Κροάτη μέσο. Μάλιστα, αυτή η επιλογή μάλλον δικαιολογεί και μια συνάντηση η οποία έγινε πριν από περίπου τρεις μήνες, αυτή με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, καθώς ο Κροάτης τεχνικός είχε τον Τζούρασεκ στην Ολίμπια Λουμπλιάνα όταν ο 25χρονος αναγκάστηκε να μετακομίσει από την Ουκρανία στη Σλοβενία λόγω του πολέμου και της διακοπής των αθλητικών διοργανώσεων.

Ο Τζούρασεκ είναι… παιδί των ακαδημιών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ καθώς ήταν μέλος της β’ ομάδας έως και τη σεζόν 2017-18 και συνολικά αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια έχοντας πέντε γκολ. Παράλληλα υπήρξε μέλος των εθνικών ομάδων της Κροατίας (σ. σ. από την U17 έως την U21). Στο δεύτερο μισό της σεζόν 2018-19 πήρε στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (σ. σ. 15 αγώνες) για να ακολουθήσει η διετής παρουσία του στην ομάδα της γενέτειράς του, Βαράζντιν, όπου έπαιξε σε 63 παιχνίδια με απολογισμό τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ τον παραχώρησε δανεικό στην Ντνίπρο το καλοκαίρι του 2021 αλλά με υποχρεωτική option αγοράς η οποία όμως δεν θα μπορούσε να ικανοποιηθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Ο Τζούρασεκ ήταν βασικός στα 17 από τα 18 παιχνίδια της ουκρανικής ομάδας αλλά η πορεία του στην Ουκρανία διακόπηκε απότομα κι έτσι ολοκλήρωσε τη σεζόν (2021-22) στη Σλοβενία με την Ολίμπια Λουμπλιάνα.

Το περασμένο καλοκαίρι η Σαχτάρ Ντόνετσκ επένδυσε το ποσό των 800.000 ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του κι ο ίδιος είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο υψηλότερο επίπεδο καθώς πήρε χρόνο συμμετοχής σε πέντε αγώνες Champions League από τις συνολικά 26 συμμετοχές του με την ουκρανική ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις (1 γκολ/3 ασίστ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα